Τετάρτη , 1 Μάιος 2024
Η απάντηση της Σοφίας Χαρμαντά για την σχέση της με τον Μπάτλερ: Ο χρόνος θα δείξει

Η απάντηση της Σοφίας Χαρμαντά για την σχέση της με τον Μπάτλερ: Ο χρόνος θα δείξει

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Τζέραρντ Μπάτλερ και τη Σοφία Χαρμαντά να έχουν έρθει ξανά κοντά όλο και πληθαίνουν.

Η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» συνάντησε το γοητευτικό μοντέλο και η συζήτηση εύλογα έφτασε και στην σχέση της με τον ηθοποιό.

«Το σπίτι μου, κατά βάση, είναι στη Νέα Υόρκη. Είχα έρθει στην Ελλάδα τον Μάρτιο για δύο εβδομάδες αλλά λόγω του κορονοϊού άλλαξαν όλα τα πλάνα μου και βρίσκομαι ακόμα στην Ελλάδα. Δεν μπορώ ακόμα να ταξιδέψω» ανέφερε αρχικά η Σοφία Χαρμαντά.

Πώς σχολίασε το μοντέλο το GNTM; «Το GNTM είναι κάτι fresh, μου αρέσει, το έχω παρακολουθήσει και στους δύο κύκλους. Μου αρέσουν τα κορίτσια και φέτος έμαθα ότι θα είναι και αγόρια. Περιμένω να το δω». Θα καθόταν στη θέση του κριτή το μοντέλο; «Ακόμα είμαι μικρή, μόλις 24, για να πήγαινα στην κριτική επιτροπή. Θα ήθελα να έχω περισσότερη εμπειρία για να μπορώ να κρίνω τα κορίτσια, αλλά είναι κάτι που θα μου άρεσε και θα το σκεφτόμουν σίγουρα αργότερα» είπε.

Τι απάντησε όμως η Σοφία Χαρμαντά για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Τζεράρντ Μπάτλερ; «Δεν θα ήθελα να πω κάτι για την προσωπική μου ζωή, το συγκεκριμένο event, γιατί είμαστε εδώ για έναν πιο σημαντικό λόγο. Σίγουρα, όμως, μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ καλά, τον Τζέραλντ Μπάτλερ τον γνωρίζω και έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση. Ο χρόνος θα δείξει τα πάντα» ανέφερε.


Πηγή