Κυριακή , 19 Μάιος 2024

Η απίστευτη περιγραφή ενός κωμικού για την πώληση μικροσκοπικού σπιτιού στην Ιρλανδία- Μόλις 34 τετραγωνικά [βίντεο]

Ένας Ιρλανδός κωμικός έφτιαξε ένα αστείο βίντεο σχετικά με την αγγελία πώληση ενός από τα μικρότερα σπίτια στην Ιρλανδία.

Η μονοκατοικία στην πόλη Κορκ της χώρας, η οποία είναι στριμωγμένη ανάμεσα σε πολυκατοικίες, είναι μόλις 34 τετραγωνικών μέτρων και χτίστηκε γύρω στο 1900. Δεν διαθέτει χώρο στάθμευσης και μόνο μια μικροσκοπική πίσω αυλή. Αυτή τη στιγμή πωλείται από την σελίδα Auctioneera με τιμή 170.000 ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάντως, παρά το εξαιρετικά μοντέρνο και κομψό εσωτερικό του, ο 29χρονος κωμικός Γκάρον Νουν, θέλησε να εκφράσει τη δική του άποψη σχετικά με το μικροσκοπικό αυτό σπίτι που πωλείται στο κέντρο της πόλης του Κορκ στην Ιρλανδία.

Δείτε το χιουμοριστικό βίντεο

Ξεκινά το βίντεό του θέτοντας το σκηνικό αρκετά συμβατικά. «Αυτό το σπίτι πωλείται στην Ιρλανδία για 170.000 ευρώ». Σύντομα όμως, ο τόνος αλλάζει: «Για όνομα του Θεού… με το ζόρι χωράει μία πόρτα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και συνεχίζει: «Γιατί στο καλό μπήκατε στον κόπο να τοποθετήσετε σύστημα συναγερμού; Κανείς δεν πρόκειται να σας διαρρήξει». Περνώντας σε ένα ακραία κοντινό πλάνο, μιμείται τον απελπισμένο ληστή που θέλει να κλέψει μια τόσο μικρή κατοικία. «Γεια σας. Θέλω να διαρρήξω το σπίτι σας. Κάντε στην άκρη για να πάρω τα υπάρχοντά σας» λέει ενώ μετά κάνοντας τον συντετριμμένο ιδιοκτήτη, αναφέρει: «Πήρε ό,τι έχω, το φορητό μου DVD player και τα τέσσερα πακέτα πατατάκια μου… αν και πρέπει να πω ότι τώρα νιώθω αρκετά ευρύχωρα εδώ μέσα».

«Πώς ανεβαίνεις στην κρεβατοκάμαρα; Με σκοινί ή ξυλοπόδαρα;»

Συνεχίζοντας, αναφέρεται στο χώρο διαβίωσης. «Εδώ είναι το εσωτερικό του σπιτιού και φαίνεται να έχει τα ρούχα του κρεμασμένα πάνω από την πόρτα, κάτι που φυσικά είναι της μόδας σε ένα σύγχρονο σπίτι». Δείχνοντας τη διαρρύθμιση του σπιτιού σε δύο επίπεδα, με την κρεβατοκάμαρα στον πάνω όροφο, σχολιάζει αστειευόμενος: «Εδώ είναι φυσικά η κύρια κρεβατοκάμαρα. Δεν ξέρω πως φτάνετε εκεί, ίσως με ένα σκοινί ή με ένα ζευγάρι ξυλοπόδαρα. Σίγουρα πάντως δεν θέλεις να πέσεις από το κρεβάτι σου ενώ προσπαθείς να πάρεις την κάλτσα από το μικροσκοπικό ντουλάπι του κρεβατιού».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολούθως, αναφέρεται στον χώρο αποθήκευσης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εδώ μπορείς να αποθηκεύσεις ένα από τα μικρότερα βιβλία του Χάρι Πότερ, ή την σοκολάτα Toblerone σου».

Η κρεβατοκάμαρα βρίσκεται στο πάνω επίπεδο
Η κρεβατοκάμαρα βρίσκεται στο πάνω επίπεδο

Άκρως χιουμοριστικά τα σχόλια

Τα σχόλια πάντως κάτω από το βίντεο είναι πολυάριθμα, με κάποια να ομολογεί ότι έμενε σε αυτό το σπίτι για έναν χρόνο και να παραδέχεται πως όντως ήταν πολύ μικρό.

Το μπάνιο και η μικροσκοπική αυλή
Το μπάνιο και η μικροσκοπική αυλή

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένας άλλος αστειευόμενος είπε πως εάν είχες 170.000 ευρώ, δεν θα χωρούσαν να τα βάλεις μέσα σε αυτό το σπίτι, ενώ ένας ακόμη αναρωτήθηκε εάν αυτό το οίκημα είναι για μυρμήγκια.


Πηγή