Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Η αποκάλυψη του Αλέξη Γεωργούλη που άφησε «κάγκελο» τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η αποκάλυψη του Αλέξη Γεωργούλη που άφησε «κάγκελο» τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος μεταξύ άλλων έκανε μία αποκάλυψη που άφησε «κάγκελο» τον παρουσιαστή όταν την άκουσε. Ποια ήταν αυτή; Πως κάνει «ξηρασία», δηλαδή, δεν τρώει και δεν πίνει τίποτα για τρεις μέρες.

«Αυτές τις μέρες κάνω “ξηρασία” για τρεις μέρες. Δεν πίνω και δεν τρώω τίποτα. Υπάρχει γενικότερα μια φιλοσοφία που λέει ότι αν δεν δώσεις φαγητό και νερό στον οργανισμό σου, θα φάει και θα πιει τον εαυτό του. Για τρεις μέρες δεν τρώω και δεν πίνω τίποτα», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Κάνεις υπομονή όταν διψάς, γυμνάζεις και την υπομονή σου. Τώρα είμαι στη δεύτερη μέρα, έχω άλλη μία. Νόμιζα ότι θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά το κυριότερο που έχεις να κάνεις δεν είναι να αντιμετωπίσεις τη δίψα, είναι το μυαλό σου τι παιχνίδια σου κάνει και πώς μπορείς εσύ να επικεντρωθείς σε αυτό».

Μάλιστα, όπως είπε αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. «Το έχω ξανακάνει μια φορά και είναι οκ. Σου κάνει καλό και στο τέλος νιώθεις πιο ελαφρύς, πιο δυνατός. Και κάνεις καλύτερη διαχείριση του στρες, άρα και των νεύρων…».


Πηγή