Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Η ατάκα του Λεωνίδα Κακούρη για την Κατερίνα Διδασκάλου που έκανε την Ελένη Μενεγάκη να… κλάψει [βίντεο]

Μια ατάκα του Λεωνίδα Κακούρη για την Κατερίνα Διδασκάλου, με την οποία θα είναι ξανά τηλεοπτικοί «συγκάτοικοι», έκανε την Ελένη Μενεγάκη να γελάσει μέχρι δακρύων.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, που τα τελευταία τρία χρόνια σαγήνευσε το τηλεοπτικό κοινό με τον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες», βρέθηκε προσκεκλημένος στην εκπομπή «Ελένη». Εκεί ο Λεωνίδας Κακούρης αναφέρθηκε στη νέα συνεργασία του με την Κατερίνα Διδασκάλου, που θα έρθει μέσω της σειράς «Μαύρο Ρόδο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με αφορμή τη νέα σειρά, η οποία έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Mega, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως θα έχει στα πρώτα επεισόδια του σίριαλ θα έχει μια ξεχωριστή συνάντηση με τη συνάδελφό του, με την οποία συνεργάζονται σταθερά το τελευταίο διάστημα.

Χαρακτηριστικά, σημείωσε πως «έχουμε μια συνάντηση και έχει και χιούμορ. Είναι ωραία. Εμένα μου αρέσει. πάρα πολύ. Εγώ ζω για αυτή τη στιγμή! Που θα μπω μέσα και θα πω στην Κατερίνα, “καλησπέρα γερόντισσα”», με αποτέλεσμα η Ελένη Μενεγάκη να ξεσπάσει στα γέλια και να λυθεί στον καναπέ της εκπομπής.

«Της αρέσει πάρα πολύ ο νέος της ρόλος!», συνέχισε ο Λεωνίδας Κακούρης, αναφερόμενος στην Κατερίνα Διδασκάλου και συνέχισε: «Ζει γι’ αυτό! Της αρέσει να βουτά στον ρόλο… Μου αρέσει ο ρόλος που μπαίνει στις ηρωίδες της. «Είναι πάρα πολύ ωραίο αυτό».

Συνεχίζοντας, αστειεύτηκε με τον εαυτό του, λέγοντας: «(Η Κατερίνα Διδασκάλου) το ζει με μια νεανικότητα τρομερή, που είναι πάρα πολύ ωραία. Και γω θα ήθελα να έχω τη δυνατότητα να το κάνω. Να πάω μια βδομάδα στα μπουζούκια και στα στριπτιτζάδικα αλλά δεν μου το έκαναν εμένα» πρόσθεσε με χιούμορ ο Λεωνίδας Κακούρης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του MEGA.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή