Κυριακή , 5 Μάιος 2024

Η Βάσω Γουλιελμάκη ποζάρει με το μπικίνι της σαν φωτομοντέλο [εικόνα]

Ευκαιρίες για βουτιές εντοπίζει και βρίσκει η Βάσω Γουλιελμάκη ποστάροντας και τις απαραίτητες φωτό στα social media.

Η ηθοποιός μετά το τέλος της σειράς «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» περιοδεύει ανά την Ελλάδα με την παράσταση «Όταν ο Μενέλας συνάντησε την Ελένη»

Και κάπου εκεί ανάμεσα στις παραστάσεις ξεκλέβει χρόνο για τις βουτιές της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σήμερα η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από την παραλία όπου ποζάρει με στιλ με εντυπωσιακό μπικίνι.

«Όταν ήμουν μικρή η μεγαλύτερη αδελφή μου η Πελαγία για μας Γιούλη, μου έλεγε ότι θα με κάνει φωτομοντέλο! Και να σου οι πόζες και να σου το νάζι, κι’όσο οι αδελφές μου με θαύμαζαν – αχ τι φωτογένεια έχει η Βάσω μας, να σου το χαμόγελο μέχρι τ’ αυτιά να φαίνονται όλα τα δόντια! Φωτομοντέλο δεν μ’έκανες Γιουλίτσα μου αλλά η πόζα, πόζα» έγραψε χαρακτηριστικά η Βάσω Γουλιελμάκη στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία με το μαγιό της.

Oι φωτό της Βάσως Γουλιελμάκη με μαγιό

Πριν από λίγες ημέρες είχε ποστάρει ξανά φωτό από τη βουτιά της σε άλλη γωνιά της Ελλάδας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και λίγες ημέρες πιο πριν από τα Λουτρά της Ωραίας Ελένης.

Λίγα λόγια για την παράσταση που παίζει αυτή την περίοδο η Βάσω Γουλιελμάκη

Η θεατρική παράσταση “Όταν ο Μενέλαος συνάντησε την Ελένη” του Ι. Βασιλειάδη ανεβαίνει σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Γιώτη. Στο ρόλο της Ωραίας Ελένης η Βάσω Γουλιελμάκη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το βασιλιά Θεοκλύμενο (Σωτήρη Σκάντζικα) εξαπατούν και με μηχανορραφίες η μάντισσα Θεονόη (Νταίζη Σεμπεκοπούλου) δίνει λύσεις το κουβάρι του μύθου να κυλήσει. Βασισμένο στην ‘’Ελένη’’ του Ευριπίδη σε έμμετρο λόγο, παρωδία και σάτιρα μαζί, μια άλλη εκδοχή…

Πρωταγωνιστούν: Βάσω Γουλιελμάκη Δημήτρης Γιώτης Νταίζη Σεμπεκοπούλου Σωτήρης Σκάντζικας Μαρία Δρακοπούλου Αλέξανδρος Κλημόπουλος Μίλτος Σαμαράς Ιάσων Λαγουτάρη


Πηγή