Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία του συντρόφου της

Αν και τον πρώτο καιρό, η Βάσω Λασκαράκη κρατούσε μακριά από τη δημοσιότητα τη σχέση της, τηρώντας σιγή ιχθύος απέναντι στα δημοσιεύματα περί νέου έρωτά, τελευταία δείχνει να έχει χαλαρώσει περισσότερο. Λίγο το καλοκαίρι, λίγο ο έρωτας, λίγο η θάλασσα, δεν ήθελε πολύ η ηθοποιός να ανεβάσει με κάθε «επισημότητα» το αγόρι της στα social media.

Αν και δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τη νέα της σχέση με τον γνωστό σεφ, Λευτέρη Σουλτάτο, τελευταία μέσα από αναρτήσεις της στο Instagram έχουμε δει τον αγαπημένο της ανάμεσα στην παρέα της. Ή έχει ανεβάσει posts, που γνωρίζοντας λίγο πράγματα και καταστάσεις, καταλαβαίνεις ότι αναφέρεται σε εκείνον.

Ωστόσο, το τελευταίο της στόρι με τον γοητευτικό σεφ, να χαλαρώνει στην παραλία, είναι ο, τι πιο επίσημο έχουμε δει για τη σχέση τους. Το ζευγάρι περνάει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Ιεράπετρα, με την ηθοποιό να ποστάρει συχνά ξέγνοιαστες στιγμές της καθημερινότητάς της.

Να υπενθυμίσουμε ότι και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει κάνει το επόμενο βήμα μετά το διαζύγιό τους, διατηρώντας τους τελευταίους μήνες σχέση με την Κατερίνα Γερονικολού. Μάλιστα, το ζευγάρι πριν λίγες ημέρες έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, σε θεατρική παράσταση.

localStorage.clear();


Πηγή