Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου κάνει κατακόρυφο με μαγιό κι εντυπωσιάζει

Έτοιμη να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες με το «Πακέτο» της είναι η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η παρουσιάστρια για 14η χρονιά υπόσχεται να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό δυνατές ανθρώπινες ιστορίες, μόνο που φέτος θα είναι σε άλλη μέρα. Το «Πακέτο» μετακομίζει και πηγαίνει στη βραδινή ζώνη του Σαββάτου, που εύκολη δεν τη λες, από πλευράς ανταγωνισμού.

Την αλλαγή έκανε γνωστή η ίδια η παρουσιάστρια, η οποία επέλεξε έναν πρωτότυπο και άκρως εντυπωσιακό τρόπο, μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram. Ανέβασε, λοιπόν, ένα βίντεάκι όπου φορώντας το σέξι μπικίνι της κάνει κατακόρυφο. «Σεπτέμβριος και κάθε κατεργάρης στο…τσίρκο του. Εμείς φέτος, θα ισορροπήσουμε στο…Σάββατο. Καλό Σάββατο!» ήταν το σχόλιο της που συνόδευσε το βίντεο και ουσιαστικά ανήγγειλε και την αλλαγή της ημέρας προβολής.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Σεπτέμβριος κ’ κάθε κατεργάρης στο…τσίρκο του. Εμείς φέτος, θα ισορροπήσουμε στο…Σάββατο. Καλό Σάββατο! ??#saturday #newday #pamepaketo #alphatv #primetime #tvshow #vikychatzivasileiou #omorfamystikagr #omorfamystikaapp

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Chatzivasileiou (@vikychatz) στις 8 Σεπ, 2018 στις 3:17 πμ PDT

Ωστόσο, είναι τόσο εντυπωσιακό το κατακόρυφο της, που δεν ξέρουμε κατά πόσο οι followers της έδωσαν σημασία στο σχόλιο της.

localStorage.clear();


Πηγή