Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024
Η Γιούλικα Σκαφιδά με αφορμή τον κορονοϊό θυμάται τον «εγκλεισμό» της στη Σπιναλόγκα

Η Γιούλικα Σκαφιδά με αφορμή τον κορονοϊό θυμάται τον «εγκλεισμό» της στη Σπιναλόγκα

Το μήνυμα ζωής, πια, των τελευταίων ημερών είναι το «#Μένουμε_σπίτι» προκειμένου να προστατευτούμε οι ίδιοι, να πραστατεύσουμε τους γύρω μας, αλλά και να βοηθήσουμε στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού. Και αρκετοί είναι οι celebrities που μένουν στο σπίτι και στέλνουν το δικό τους μήνυμα μέσω των social media.

Ανάμεσά τους και η Γιούλικα Σκαφιδά, η οποία έστειλε το δικό της μήνυμα με ένα συγκινητικό βίντεο, από τη σειρά του MEGA το «Νησί», όπου πρωταγωνιστούσε. Συγκεκριμένα, ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook, τη σκηνή όπου η Μαρία, η ηρωίδα την οποία υποδυόταν, αναχωρούσε για τη Σπιναλόγκα.

«Σαν σήμερα 9 χρόνια πίσω προβλήθηκε αυτό το επεισόδιο. Η Μαρία αναχωρεί για τη Σπιναλόγκα. Όταν ο εγκλεισμός σου επιβάλλεται υπό αυτές τις συνθήκες είναι βασανιστικός. Κάποιοι άνθρωποι, όχι πολλά χρόνια πίσω, έζησαν απομονωμένοι σε ένα μικρό νησί για να προστατεύσουν τους υπόλοιπους. Εμείς σήμερα για να προστατεύσουμε άλλους συνανθρώπους μας, καλούμαστε να μείνουμε σπίτι μας, προσωρινώς, και με όλες τις ανέσεις…αλλά δυσκολευόμαστε!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Σαν σήμερα 9 χρόνια πίσω προβλήθηκε αυτό το επεισόδιο. Η Μαρία αναχωρεί για τη Σπιναλόγκα. Όταν ο εγκλεισμός σου επιβάλλεται υπό αυτές τις συνθήκες είναι βασανιστικός. Κάποιοι άνθρωποι, όχι πολλά χρόνια πίσω, έζησαν απομονωμένοι σε ένα μικρό νησί για να προστατεύσουν τους υπόλοιπους.Εμείς σήμερα για να προστατεύσουμε άλλους συνανθρώπους μας, καλούμαστε να μείνουμε σπίτι μας, προσωρινώς, και με όλες τις ανέσεις…αλλά δυσκολευόμαστε! #μένουμε_σπίτι #it #is #not #that #difficult #staythefuckhome #stayhome

Δημοσιεύτηκε από GIOYLIKA SKAFIDA – ΓΙΟΥΛΙΚΑ ΣΚΑΦΙΔΑ στις Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020


Πηγή