Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Η Γουάντα Νάρα έκανε αχαλίνωτο σεξ με τον Μαραντόνα

Η Γουάντα Νάρα είναι ένα θηλυκό που ανεβάζει το θερμόμετρο στον ανδρικό πληθυσμό με μόλις ένα βλέμμα. Άλλωστε, δεν αποτέλεσε τυχαία το μήλον της Έριδος μεταξύ δύο κολλητών (παλιά), με τον Μάουρο Ικάρντι να την «κλέβει» από τον Μάξι Λόπες και να την κάνει εκείνος γυναίκα του. Φυσικά, αυτή η φιλία τελείωσε κάπου εκεί, αλλά οι ιστορίες που αφορούν τη σεξουαλική ζωή της χυμώδους ξανθιάς από την Αργεντινή, φαίνεται πως δεν έχουν τέλος…

Σύμφωνα με δηλώσεις μιας συμπατριώτισσας τηλεπερσόνας της Γουάντα, εκείνη είχε περάσει ένα βράδυ αχαλίνωτου σεξ με τον Ντιέγκο Μαραντόνα, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να κλείσει μάτι, έχοντας την… ατυχία να μένει σε διπλανό δωμάτιο ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της Μίρτα Λεγκράντ, από τον «αέρα» της εκπομπής της, La Noche De Mirtha, που δεν θα μπορούσαν να αφήσουν αδιάφορες τη βρετανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα Sun, το σκηνικό είχε συμβεί το 2006 στη Μαρ ντελ Πλάτα, σε ένα γνωστό ξενοδοχείο της τουριστικής αυτής περιοχής.

Όταν η Νάρα ρώτησε την τηλεπαρουσιάστρια γιατί δεν την καλεί στην εκπομπή της, εκείνη -όπως η ίδια είπε- της απάντησε ότι ο λόγος ήταν εκείνο το σκηνικό. «Εσένα να καλέσω, που είχες πάει με τον Μαραντόνα και δεν με άφησες να κοιμηθώ;», είπε η Μίρτα στη Γουάντα.

Μάλιστα, η γνωστή στην Αργεντινή τηλεπερσόνα προχώρησε και σε άλλες αποκαλύψεις για εκείνο το βράδυ, όπως ότι Μαραντόνα και Νάρα «είχαν μια αχαλίνωτη σεξουαλική συνεύρεση», στην οποία ήταν αυτήκοος μάρτυρας, με το… μενού να περιλαμβάνει μέχρι και «μετακίνηση επίπλων».

localStorage.clear();


Πηγή