Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Η «γυμνή» σκηνή της Μέριλ Στριπ στην ταινία «Don’t Look Up» – Σόκαρε τους θεατές, δεν την ήθελε ο Ντι Κάπριο | ΖΩΗ

Οι θεατές της νέας ταινίας του Netflix «Don’t Look Up» έμειναν με το στόμα ανοιχτό βλέποντας την Μέριλ Στριπ σε μια «γυμνή» σκηνή.

Η διάσημη ηθοποιός υποδύεται τον ρόλο της προέδρου των ΗΠΑ Τζάνι Ορλίν και στην τελευταία σκηνή της ταινίας «Don’t Look Up», ο χαρακτήρας τον οποίο υποδύεται φαίνεται γυμνός από πίσω. Η πολυσυζητημένη αυτή «γυμνή» σκηνή – την οποία υποδύεται φυσικά κάποια άλλη γυναίκα και όχι η ίδια η Μέριλ Στριπ – έγινε θέμα συζήτησης, όταν ο σκηνοθέτης της ταινίας αποκάλυψε πως ο συμπρωταγωνιστής της Λεονάρντο ντι Κάπριο αντέδρασε γιατί θεωρεί την ηθοποιό ως «βασίλισσα του κινηματογράφου».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέριλ Στριπ, Λεονάρντο ντι Κάπριο και Τζένιφερ Λόρενς πρωταγωνιστούν στην ταινία «Don't Look Up»
Μέριλ Στριπ, Λεονάρντο ντι Κάπριο και Τζένιφερ Λόρενς πρωταγωνιστούν στην ταινία «Don’t Look Up»

Η Μέριλ Στριπ υποδύεται μια πολιτικό η οποία θυμίζει πολύ τον Ντόναλντ Τραμπ στην ταινία, η οποία επικεντρώνεται γύρω από επιστήμονες που προσπαθούν άκαρπα να πείσουν τους πολίτες πως ο κόσμος θα καταστραφεί λόγω ενός κομήτη. Στην τελευταία λοιπόν σκηνή φαίνεται η πρόεδρος των ΗΠΑ να περπατά χωρίς ρούχα σε ένα παραμυθένιο μέρος. Ο σκηνοθέτης της ταινίας αποκάλυψε πως στη σκηνή αυτή δεν ήταν η Μέριλ Στριπ αλλά μία άλλη γυναίκα.

«Ποτέ στη ζωή μου δεν περίμενα να δω την Μέριλ Στριπ γυμνή»

Ωστόσο πολλοί ήταν αυτοί που πίστεψαν πως στην πραγματικότητα έβλεπαν την Μέριλ Στριπ γυμνή. «Δεν χρειαζόταν να δω την Μέριλ Στριπ γυμνή, αλλά η ταινία εξακολουθεί να είναι διασκεδαστική» έγραψε κάποιος στο Twitter με έναν άλλο να προσθέτει: «Η Μέριλ Στριπ ήταν γυμνή στο τέλος. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έβλεπα την Στριπ τόσο γυμνή στη ζωή μου».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένας τρίτος ανέφερε: «Πρέπει να δεις την Μέριλ Στριπ γυμνή. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα μπορούσα να δω τα οπίσθια της Μέριλ Στριπ και να γράψω γι’ αυτό. Η ταινία ήταν πραγματικά υπέροχη». «Ποτέ στη ζωή μου δεν περίμενα να δω την Μέριλ Στριπ γυμνή. Γαμώτο, η Μέριλ Στριπ γυμνή. Μεγάλο το σοκ» πρόσθεσε ένας ακόμη.

Γιατί διαφώνησε ο Λεονάρντο ντι Κάπριο

Την
περασμένη εβδομάδα, αποκαλύφθηκε ότι
ο Λεονάρντο ντι Κάπριο δεν συμφωνούσε
με την σκηνή, με τον σκηνοθέτη της ταινίας
να λέει στον Guardian πως
ο ηθοποιός εξέφρασε την απογοήτευσή
του για τη σκηνή αυτή.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στην σκηνή, είπε ο Άνταμ: «Ξέρετε ποιος είχε πρόβλημα με αυτό; Ο Λέο. Ο Λέο απλώς βλέπει την Μέριλ ως βασίλισσα του κινηματογράφου αν και αυτό ίσως να μην είναι ο σωστός όρος, αλλά την θεωρεί ως μια ιδιαίτερη μορφή στην ιστορία του κινηματογράφου. Δεν του άρεσε καθόλου η σκηνή με την Μέριλ Στριπ γυμνή έσω και για ένα δευτερόλεπτο. Μου είπε: ‘Χρειάζεται πραγματικά να το δείξεις αυτό;’. Και του απάντησα πως είναι η πρόεδρος Όρλι και όχι η Μέριλ Στριπ».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή