Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η γυναίκα που έζησε 14 χρόνια με τον Τζόνι Ντεπ αλλά παντρεύτηκε άλλον

Μόλις έγινε γνωστό ότι η Βανέσα Παραντί παντρεύτηκε τον σκηνοθέτη σύντροφό της, Σαμιουέλ Μπενσετρίτ, μάλλον πολλοί θα θέλησαν να βρεθούν έστω για λίγο, στο μυαλό του Τζόνι Ντεπ και να δουν τι σκέφτηκε και πώς αντέδρασε στα νέα του γάμου.

Άλλωστε, με την Γαλλίδα ηθοποιό, μοντέλο και τραγουδίστρια, μοιράστηκαν 14 χρόνια κοινής ζωής κι απέκτησαν δύο παιδιά, την Λίλι Ρόουζ και τον Τζον Τζακ. Και το να μαθαίνεις ότι η πρώην σύντροφός σου μέσα σε δύο χρόνια σχέσης παντρεύτηκε, δεν είναι είδηση που την αποδέχεσαι εύκολα.

ΒΑΝΕΣΑ ΠΑΡΑΝΤΙ

Ειδικά, αν αναλογιστείς, ότι αυτός είναι ο πρώτος γάμος, για την Βανέσα Παραντί. Η 45χρονη μέχρι τώρα μετρούσε μακροχρόνιες ή σύντομες, αλλά πάντα πολυσυζητημένες σχέσεις.

ΒΑΝΕΣΑ ΠΑΡΑΝΤΙ ΣΑΜΙΟΥΕΛ ΜΠΕΝΣΕΤΡΙΤ

Κι αυτό είναι μία λεπτομέρεια της ζωής της, που δεν την γνωρίζουν πολλοί. Αλλά υπάρχουν και άλλες, άγνωστες στον πολύ κόσμο, πτυχές της λεπτοκαμωμένης Γαλλίδας, που για πολλά χρόνια υπήρξε και μοντέλο του Οίκου Chanel.

ΒΑΝΕΣΑ ΠΑΡΑΝΤΙ

Δείτε ποιες είναι αυτές.

  • Στα 14 της χρόνια έκανε δυναμική είσοδο στη μουσική βιομηχανία, με το τραγούδι «Joe le Taxi», που σημείωσε τεράστια επιτυχία. Βέβαια, είχε γερό «μέσο», που τη βοήθησε να μπει στον χώρο του θεάματος κι αυτός δεν ήταν άλλος από τον θείο της, που ήταν παραγωγός δίσκος. Γιατί, καλό το ταλέντο, αλλά αν δεν έχεις… «μπάρμπα στην Κορώνη», δεν πας πουθενά. Και η Βανέσα τον μπάρμπα, τον είχε.
  • Δεν έχει τελειώσει το σχολείο. Τα παράτησε στο γυμνάσιο, για να αφοσιωθεί στο τραγούδι.
  • Για πέντε χρόνια (1992-97) είχε σχέση με τον Λένι Κράβιτζ. Μάλιστα, ο διάσημος τραγουδιστής ήταν εκείνος που την «έφερε» στην Αμερική, τη σύστησε στον κόσμο και την έκανε γνωστή σε μία τεράστια μουσική βιομηχανία.
  • Στο άλμπουμ της, Love Songs (2013) συνεργάστηκε και με τον πρώην σύντροφό της – κι ας είχαν χωρίσει τότε – Τζόνι Ντεπ, αλλά και με την κόρη τους, Λίλι, η οποία ήταν μόνο 13 χρόνων.
  • Το 2007, τιμήθηκε από την Γαλλική κυβέρνηση με τον τίτλο «Ιππότης του Τάγματος Τεχνών και Επιστολών». Της δόθηκε η τιμή αυτή για τις πολιτιστικές της συνεισφορές.
  • Είδωλά της από μικρή ήταν ο Τζέιμς Ντιν και η Μέριλιν Μονρόε (!) Με τον πρώτο μπορούμε να καταλάβουμε μία σύνδεση, μια επιρροή, αλλά η αλήθεια είναι ότι Βανέσα Παραντί και Μέριλιν Μονρόε δεν κολλάνε και πολύ. Αλλά γούστα είναι αυτά.

localStorage.clear();


Πηγή