Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η Δανάη Μπάρκα μπριόζα με τα ροζ μίνι της επέστρεψε χορεύοντας μετά τον Covid στο πλατό [βίντεο]

Η Δανάη Μπάρκα ανάρρωσε από τον Covid-19 και επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής της Πάμε Δανάη, με χαμόγελα και καλή διάθεση.

Με όρεξη και κέφι, μπριόζα όπως πάντα, ντυμένη με χρώματα χαρούμενα, στα ροζ και τα λευκά, επέστρεψε στην TV, με όρεξη, κέφι και χορό.

Το προηγούμενο διάστημα ήταν σε καραντίνα, καθώς διεγνώσθη θετική στον κορωνοϊό, σε μια περίοδο μάλιστα που τα κρούσματα παίρνουν ξανά την ανηφόρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Γεια σας, ήρθα, μου λείψατε. Παιδιά πάρα πολύ μου λείψατε, δεν το πίστευα πόσο μου λείψατε. Πως είστε πως περάσατε; Υπάρχει έξαρση κορονοϊού, να προσέχουμε πολύ. Ήμουν από τους τυχερούς που δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Εγώ δεν έκανα καθόλου πυρετό. Πάνω από 36.2 δεν ανέβηκε. Εγώ μπορεί να ήμουν από τους τυχερούς αλλά δε ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Ας προσέχουμε για να έχουμε. Εδώ είμαστε με πολύ ωραία θέματα» είπε στην έναρξη της εκπομπής της η Δανάη Μπάρκα.

Τα σχόλια της Λατινοπούλου και η αποστωμοτική απάντηση της Δανάης Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα κόλλησε covid και αναγκάστηκε να λείψει από την εκπομπή της σε μια στιγμή, ή μάλλον αμέσως μετά αφότου το όνομά της συζητήθηκε όσο κανένα, αν και άθελά της.

Αφορμή είχαν σταθεί οι αναρτήσεις από τη Μύκονο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Μια από τις φωτό τις αυτές, με το μαγιό της στην παραλία, σχολιάστηκε με τρόπο που δίχασε και εκνεύρισε από την Αφροδίτη Λατινοπούλου. Το θέμα σχολιάστηκε, η Δανάη Μπάρκα ήρεμα, ψύχραιμα, στοχευμένα και όμορφα απάντησε, έβαλε στη θέση της την κυρία Λατινοπούλου και λίγο αργότερα ήρθαν και οι δηλώσεις από τις πηγές της ΝΔ ότι η δικηγόρος εκ Θεσσαλονίκης ουδεμία σχέση έχει με το κυβερνών κόμμα και δεν πρόκειται και να αποκτήσει, αφού την έθεσαν εκτός ψηφοδελτίων για τις επόμενες εκλογές όποτε αυτές και αν γίνουν.


Πηγή