Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

Η εγγονή της Όντρεϊ Χέπμπορν είναι ίδια με τη γιαγιά της

Την λένε Emma Kathleen Hepburn Ferrer είναι η εγγονή της αξέχαστης ηθοποιού Όντρεϊ Χέπμπορν και σε αντίθεση με άλλους απογόνους, δεν επέτρεψε να «πέσει» βαριά πάνω της, η σκιά της σπουδαίας γιαγιάς της. Αντίθετα, με προσεκτικά βήματα ακολουθεί τη δική της αυτόνομη πορεία, έχοντας ως εφόδια τα στοιχεία της γιαγιάς της, που την έκαναν σπουδαία ως άνθρωπο, πέρα από ηθοποιό.

Η Emma γεννήθηκε στην Ελβετία και σε ηλικία τεσσάρων χρόνων μετακόμισε με την οικογένειά της, στο Λος Άντζελες. Έζησαν εκεί για 10 χρόνια, για να μετακομίσουν στη συνέχεια στη Φλωρεντία της Ιταλίας. Η μητέρα της δεν ήθελε η οικογένειά της να είναι στα φώτα της δημοσιότητας κι έκανε τα πάντα για να μείνουν μακριά από αυτά. Έτσι, η κόρη της μεγάλωσε χωρίς τους προβολείς στραμμένους πάνω της.

Emma Kathleen Hepburn Ferrer

Αποφοίτησε το 2012 από το Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας με άριστα, στις Κλασικές Τέχνες, ενώ ακολούθησε το παράδειγμα της γιαγιάς της και από νωρίς ασχολήθηκε κι εκείνη με τις φιλανθρωπίες. Ωστόσο, το 2014 έκανε την πρώτη της επαγγελματική φωτογράφηση ως μοντέλο, για λογαριασμό του Harper’s Bazaar. Και ήταν η πρώτη φορά, που έστρεψε πάνω της τους προβολείς. Κι αμέσως κατέκτησε τον κόσμο με τη φινέτσα και την ομορφιά της. Άλλωστε, δεν είναι λίγοι εκείνοι που βλέπουν ομοιότητες ανάμεσα σε γιαγιά και κόρη.

Τη γιαγιά της δεν την γνώρισε. Έφυγε από τη ζωή, έναν χρόνο πριν γεννηθεί. Τη γνώρισε, όμως, μέσα από τις οικογενειακές φωτογραφίες, από διηγήσεις του μπαμπά της (γιος της αξέχαστης ηθοποιού) και μεγαλώνοντας, μέσα από το τεράστιο έργο της. Από το έργο αυτό, η νεαρή Emma επέλεξε να ακολουθήσει το φιλανθρωπικό κομμάτι και να συνεχίσει στα βήματα της γιαγιάς της, βοηθώντας τον κόσμο, που την χρειάζεται, αλλά και να τον κάνει καλύτερο. Ήδη, συνεργάζεται με την UNICEF, ενώ είναι Πρέσβειρα των ΗΠΑ, για τους πρόσφυγες. Μάλιστα, έχει επισκεφτεί και την Ελλάδα για το προσφυγικό, γράφοντας στην επίσημη σελίδα του www.unrefugees.org, για την εμπειρία της, στη χώρα μας.

502466961268

Η υποκριτική δεν την ενδιαφέρει. Θέλει να κάνει τα δικά της βήματα, να στηριχτεί στις δικές της δυνάμεις και ικανότητες και όχι στο «βαρύ» επίθετο της «Χέπμπορν». Το μόντελινγκ είναι αυτό που θέλει να ακολουθήσει και ήδη τα πρώτα της βήματα είναι απόλυτα πετυχημένα, με σημαντικές συνεργασίες. Και μπορεί η μητέρα της να έκανε τα πάντα για να μη «μπλέξει» το παιδί της με τη δημοσιότητα, όμως, δεν τα κατάφερε.

Άλλωστε «Το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον» και φαίνεται ότι η εγγονή της Όντρεϊ Χέπμπορν είναι και αυτή προορισμένη να κατακτήσει τον κόσμο με την ομορφιά, τη φινέτσα και το ταλέντο της. Και, κυρίως, με την προσωπικότητά της.

localStorage.clear();


Πηγή