Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Η Ελένη Μενεγάκη άδειασε το καμαρίνι της

Η Ελένη Μενεγάκη άδειασε το καμαρίνι της

Η στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη θα αποχωρήσει από το τηλεοπτικό τοπίο και θα αποχαιρετήσει κοινό και συνεργάτες έφτασε. Σήμερα, η παρουσιάστρια θα βγει τια τελευταία φορά στον «αέρα» του Alpha και θα παρουσιάσει για τελευταία φορά την εκπομπή «Ελένη».

Η ίδια, από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι θα κάνει διάλειμμα στην επαγγελματική της πορεία, δεν κρύβει τη συγκίνηση της αλλά ούτε και το γεγονός ότι δυσκολεύτηκε να πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση.

Την Τρίτη, η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στο καμαρίνι της για άλλη μια φορά, ώστε να ετοιμάσει το μακιγιάζ αλλά και τα μαλλιά της λίγο πριν βγει στον «αέρα» και θέλησε να μοιραστεί το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Instagram.

Στο backround όμως της φωτογραφίας, την παράσταση «κλέβουν» τα άδεια ράφια αφού η Ελένη Μενεγάκη άδειασε το καμαρίνι της. Οι followers της έσπευσαν να σχολιάσουν τη φωτογραφία και να επισημάνουν την στεναχώρια τους για το γεγονός ότι η παρουσιάστρια σταματά να βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες.

 

View this post on Instagram

 

Στο καμαρινι μου με την @katerina_louvari #eleni

A post shared by @ elenimenegaki on




Πηγή