Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Η Ελένη Μενεγάκη για πρώτη φορά στα εργαστήρια της L

Η Ελένη Μενεγάκη για πρώτη φορά στα εργαστήρια της L’Oréal Paris στο Παρίσι!

H αγαπημένη γνωστή παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη, επισκέφθηκε για πρώτη φορά τα κεντρικά εργαστήρια της L’ Oréal Paris στο Παρίσι. Πρόκειται για ένα γεγονός εξαιρετικά μεγάλης σημασίας, δεδομένου ότι τα εργαστήρια ανοίγουν για το κοινό πολύ σπάνια και απαιτείται μια σειρά από ειδικές άδειες, για να καταφέρει κάποιος να τα επισκεφθεί.

Χαμογελαστή και λαμπερή, όπως πάντα, η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στην πόλη του φωτός έχοντας αυτή τη φορά έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό, που δεν ήταν άλλος από μια ενδιαφέρουσα ξενάγησή στα κεντρικά εργαστήρια της L’Oréal Paris.

Εκεί που ξεκίνησε η ιστορία της εμβληματικής Excellence

Η επίσκεψη της Ελένης Μενεγάκη στα κεντρικά εργαστήρια της L’ Oréal ξεκίνησε από τα εργαστήρια της σειράς Excellence. Εκεί την καλωσόρισαν και την υποδέχτηκαν θερμά οι επιστημονικοί συνεργάτες που μελετούν και εξελίσσουν τις νέες τεχνολογικές τάσεις στην κατηγορία των μαλλιών. Στη συνέχεια, την ενημέρωσαν με μια σύντομη παρουσίαση για την ιστορίας της εμβληματικής μάρκας Excellence που ξεκινά από το 1907 και πως αυτή έχει εξελιχθεί με βασικό τρίπτυχο την  τεχνολογία, καινοτομία και ασφάλεια των καταναλωτών μέχρι σήμερα.

Στη συνέχεια, της παρουσίασαν όλες τις νέες αποχρώσεις που εντάσσονται στην «οικογένεια» της Excellence και ο υπεύθυνος επιστημονικός συνεργάτης της ανέλυσε πώς ξεκινάει από το μηδέν η δημιουργία ενός νέου χρώματος βαφής. Επιπλέον, την ενημέρωσαν για όλα τα εξειδικευμένα τεστ που γίνονται προκειμένου να καταλήξουν οι ειδικοί σε ένα νέο χρώμα.

Μετά την παρουσίαση η ξενάγηση συνεχίστηκε με την πρόσβαση της Ελένης σε όλους τους χώρους των εργαστηρίων που γίνονται οι δοκιμές σε νέα προϊόντα. Η επιστημονική ομάδα της εξήγησε όλες τις διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα και απάντησε αναλυτικά σε όλες τις απορίες της.

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, η Ελένη συμμετείχε ενεργά ζητώντας από τους ειδικούς «tips» για τη σωστή περιποίηση των μαλλιών της.

Στο τέλος της ξενάγησης, δεν δίστασε ακόμα να ρωτήσει την επιστημονική ομάδα αν θα της πρότειναν άλλο χρώμα, αλλά όλοι συμφώνησαν φυσικά ότι αυτό είναι το χρώμα της!

Γνωρίζοντας, λοιπόν, από κοντά τον τρόπο που δημιουργείται η βαφή που επιλέγει και η ίδια για το λαμπερό ξανθό της χρώμα εδώ και χρόνια, η Ελένη έφυγε από τα εργαστήρια ενθουσιασμένη. Άλλωστε για μια ακόμα χρονιά θα πρωταγωνιστήσει στη νέα τηλεοπτική καμπάνια της σειράς Excellence.

Stay tuned…


Πηγή