Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
«Η Ελένη Μενεγάκη δε μου έλειπε όταν είχε εκπομπή, θα μου λείπει τώρα;»

«Η Ελένη Μενεγάκη δε μου έλειπε όταν είχε εκπομπή, θα μου λείπει τώρα;»

«Όσο και να φανεί αστείο, αυτόν τον καιρό πουλάμε περισσότερες μάσκες και λιγότερα ρούχα. Ακούγεται αστείο αλλά δεν είναι» ανέφερε στην αρχή της συνέντευξης που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Love It» ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Ο σχεδιαστής δέχθηκε ερώτηση για τον ντόρο που προκάλεσε λίγο καιρό πριν όταν ανέφερε πως η πρωταγωνίστρια των «Άγριων Μελισσών», Δανάη Μιχαλάκη ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Δεν αποκάλυψα εγώ κανέναν γάμο, δεν γίνονται γάμοι αυτή την περίοδο. Δεν έχω σχεδιάσει νυφικό για τη Δανάη Μιχαλάκη, ήταν ένα λογοπαίγνιο. Έτσι κι αλλιώς δεν σχεδιάζω νυφικά, σχεδιάζω κοστούμια» ανέφερε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Έχει απορρίψει προτάσεις για να συμμετάσχει σε κάποιο τηλεοπτικό project; «Δεν έχω καμία πρόταση από την τηλεόραση. Γιατί να πάω στην τηλεόραση, αφού όλα τα κανάλια έρχονται σε μένα» απάντησε ο Νίκος Αποστολόπουλος και πρόσθεσε: «Είμαι αυθόρμητος, ανάλογα με τις συνθήκες μπορεί να έπαιρνα μέρος σε κάποιο σόου».

Σχολιάζοντας την απουσία της Ελένης Μενεγάκη από το τηλεοπτικό τοπίο, ο σχεδιαστής ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια χαρά, έχει μια υπέροχη ζωή. Εμένα δεν μου έλειπε όταν είχε εκπομπή, θα μου λείπει τώρα;».

Έχει κάποιο δεσμό αυτήν την περίοδο; «Δεν έχω χρόνο πολύ να αφιερώσω σε έναν άλλο άνθρωπο. Έχω μια ηδονή στη μοναξιά μου. Μια ζωή ζω μέσα στον έρωτα. Είπα να “νηστέψω” για να θυμηθώ την αρχική του γεύση» απάντησε.

«Πόσο καιρό νηστεύετε;» τον ρώτησε ο δημοσιογράφος και ο Νίκος Αποστολόπουλος απάντησε γελώντας: «Σεξουαλικά; 10 μέρες!».


Πηγή