Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Η Ελένη Μενεγάκη πέρασε την πόρτα των γραφείων του Star

Η Ελένη Μενεγάκη πέρασε την πόρτα των γραφείων του Star

Στα γραφεία του Star βρέθηκε χθες η Ελένη Μενεγάκη και πραγματοποίησε συναντήσεις με ανθρώπους του Alpha αλλά και τον πρόεδρο του σταθμού, κ. Κυριακόπουλο.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» του ΣΚΑΪ η παρουσιάστρια πέρασε για πρώτη φορά την πόρτα του Star Channel και δημιουργήθηκε πανικός.

«Χθες η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα κεντρικά κτήρια του Star. Ξέρουμε ότι τα πλατό της Ελένης και κάποια γραφεία προσωπικού του Alpha είναι στην Πέτσα Βακαλοπούλου, στα Studio Pro. Εμφανίστηκε η Ελένη στο Star κι έγινε ο κακός χαμός.

Πήγε εκεί, συναντήθηκε με τον κύριο Κυριακόπουλο και με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Alpha και μετά ανέβηκε στον τελευταίο όροφο, όπου κάθε Τετάρτη ο πρόεδρος του Star, ο κύριος Κυριακόπουλος, παραθέτει catering για τους ανθρώπους που τον επισκέπτονται», είπε η Κλεοπάτρα Πατλάκη.

«Φέτος το καλοκαίρι που συζητούσα να πάω στον Alpha, τα στελέχη του Alpha με τραπεζώσανε δύο φορές σε μια ταβέρνα δίπλα από τα πλατό. Αλλά δεν τα βρήκαμε τελικά», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.


Πηγή