Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η Ελένη Ράντου εξηγεί γιατί δεν συμμετείχε στην απεργία των ηθοποιών -«Πυροβολούμε τα πόδια μας»

Την απόφασή της να μη συμμετέχει στη 48ωρη απεργία που αποφάσισε το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών εξήγησε η Ελένη Ράντου.

Η ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στον μονόλογο «Το πάρτι της ζωής μου», στο θέατρο «Διάνα», σε ανάρτησή της στο Facebook αναφέρθηκε στον λόγο για τον οποίο απείχε από τη 48ωρη απεργία στην οποία προχώρησε το ΣΕΗ, με την ίδια να αναρωτιέται αν «πυροβολούμε τα πόδια μας με αυτόν τον τρόπο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ελένης Ράντου

«Ας μην αποπροσανατολίζουμε τη συζήτηση, μετρώντας ποσοστά επιτυχίας, το αίτημα για ένα πτυχίο αντάξιο των σπουδών, είναι τόσο δίκαιο που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Οι διαφωνίες πάνω στον τρόπο που διεκδικείται αυτό το δίκαιο δεν μειώνουν την υποχρέωση της κάθε κυβέρνησης να δώσει μια λύση αξιοπρέπειας σε τόσα νεανικά όνειρα. Ο στόχος παραμένει αυτός.

Ράντου: Δώστε λύση σε έναν γόρδιο δεσμό χρόνων -Δώστε στους νέους την αξιοπρέπεια που στερηθήκαμε

»Δώστε μια λύση σε ένα γόρδιο δεσμό χρόνων που κάνει τη σπουδή, κάτι σαν μεταξύ μας μυστικό, που δεν αναγνωρίζεται πουθενά. Δώστε στους νέους ανθρώπους την αξιοπρέπεια που στερήθηκε η δική μας γενιά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ερώτημα για το αν το κλείσιμο των θεάτρων είναι μοχλός πίεσης της εκάστοτε κυβέρνησης, ή αν πυροβολούμε τα πόδια μας με αυτόν το τρόπο, είναι μια άλλη κουβέντα, για άλλη στιγμή», καταλήγει η Ελένη Ράντου στην ανάρτησή της.


Πηγή