Τετάρτη , 15 Μάιος 2024

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε το σπουδαιότερο δώρο που έκανε στον εαυτό της το 1998 -Δεν φαντάζεστε τι ήταν

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για το σπουδαιότερο δώρο που έχει κάνει στον εαυτό της, πηγαίνοντας πίσω, στα Χριστούγεννα του 1998.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια έχει αναφερθεί και στο παρελθόν στο πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε στη ζωή της η ψυχοθεραπεία.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η Ελεονώρα Μελέτη εξήγησε πώς τη βοήθησε η ψυχοθεραπεία όχι μόνο να μάθει να καταλαβαίνει τους άλλους, αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό.

«Χριστούγεννα. Εποχή των δώρων. Έχεις σκεφτεί τι δώρο θα κάνεις στον εαυτό σου; Τα Χριστούγεννα του 1998 εγώ έκανα το σπουδαιότερο δώρο στον πολύτιμο εαυτό μου. Το δώρο της αυτογνωσίας/ψυχοθεραπείας. Δεν είχα “κάτι”. Αλλά τελικά είχα τόσα. Να μάθω, να ανακαλύψω, να κατανοήσω. Για να πας σε ψυχολόγο σαφώς η αφορμή μπορεί να είναι η αδυναμία μας να διαχειριστούμε ένα γεγονός κ είναι θαρραλέο να το αναγνωρίζουμε κ να ζητάμε βοήθεια. Πολλές φορές όμως αρκεί να έχουμε ως κίνητρο να θέλουμε απλά να γνωρίσουμε καλύτερα τον ίδιο μας τον εαυτό. Ποιος είσαι; Μπορείς να απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα; Μια ζωή παλεύουμε να καταλάβουμε τον κόσμο κ τους άλλους αλλά στο τέλος της ημέρας δεν γνωρίζουμε καν ποιοι είμαστε εμείς στ’ αλήθεια. Δεν είμαστε μόνον η εικόνα μας. Είμαστε πρωτίστως η ψυχή μας. Αυτά τα Χριστούγεννα τόλμησε να δεις μέσα σου κ δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να δεις μέσα από σένα ολόκληρη τη ζωή», έγραψε.


Πηγή