Παρασκευή , 3 Μάιος 2024

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου θυμήθηκε την πιο δύσκολη σκηνή του «Παρά Πέντε» [βίντεο]

Λίγο πριν από την πρεμιέρα της νέας σειράς «Φόνοι στο Καμπαναριό» στον Alpha, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου.

Αφού μίλησε για τη νέα κωμική σειρά, στην οποία πρωταγωνιστεί, η κυρία Κωνσταντινίδου ρωτήθηκε για το «Παρά Πέντε» και ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή που γύρισε.

«Ήταν 17 μέτρα εκείνο το δέντρο… Ρώτησα τον σκηνοθέτη: είσαι με τα καλά σου; Είχαν βάλει μία σκάλα διπλή για να ανέβω. Ποια υψοφοβία; Έπρεπε να βγει το γύρισμα. Μετά κατάλαβα κι εγώ την άγνοια κινδύνου», θυμήθηκε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τη σκηνή που υποδυόταν την Τάμτα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μου λέει ο σκηνοθέτης: δεν μου είπες να μη βρω τίποτα κοντό; Γιατί είχα πάει και του είχα πει: κοίταξε να δεις, είδα το video clip της Τάμτα, είναι σε ένα δέντρο ψηλό με κλαδιά. Μη με βάλεις σε κανένα δεντράκι μικρό», πρόσθεσε.

Σχετικά με τους ρόλους που έχει υποδυθεί, είπε: «Εγώ πάντα έκανα από μικρή ρόλους μεγαλύτερων γυναικών, γι’ αυτό και άργησα να φτάσω εκεί που έφτασα. Ήθελα να με γνωρίζουν, να με αγαπάνε και θυμάμαι ο Νίκος Γαροφάλλου μου έλεγε: Βρε παιδί μου, περίμενε, λίγα χρόνια θες ακόμα, κάνε υπομονή, πρέπει λίγο να μεγαλώσεις».

Βίντεο: Όλα όσα είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

«Δεν ήμουν ποτέ ενζενί, μπορεί να μην έχω παίξει και ποτέ την πιτσιρίκα», ανέφερε Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή