Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Η εμφάνιση της Μαράια Κάρεϊ που προβλημάτισε τους θαυμαστές της

Η Μαράια Κάρεϊ το βράδυ της Τρίτης ανέβηκε στη σκηνή των Αμερικανικών Μουσικών Βραβείων, για να παρουσιάσει το νέο της τραγούδι, «With You».

Για την ίδια, ήταν ο καλύτερος τρόπος για να προωθήσει τη νέα της δουλειά, αλλά και για τους διοργανωτές των βραβείων πάντα είναι ευλογία η στήριξη μίας τόσο σπουδαίας καλλιτέχνιδας, στο θεσμό. Αλλά να που τα πράγματα, δεν πηγαίνουν πάντα όπως τα σχεδιάζεις.

Η Μαράια Κάρεϊ ανέβηκε, λοιπόν, στη σκηνή έχοντας επιλέξει να παρουσιάσει ένα φαντασμαγορικό show. Μία εφαρμοστή τουαλέτα, εντυπωσιακά εφέ στο χρώμα του φούξια και ημίγυμνοι άνδρες να χορεύουν τριγύρω τους κι εκείνη να στέκεται αγέρωχη, ήταν το θέμα του show. Και βλέποντας τις εικόνες, που έρχονται από τη βραδιά, εύλογα υποθέτεις ότι η Κάρεϊ έδωσε ρέστα επί σκηνής.

Ωστόσο, το κοινό, ακόμη και οι φαν της, είναι απαιτητικό. Και το γεγονός ότι η τραγουδίστρια στεκόταν ακούνητη σε όλη τη διάρκεια της εμφάνισής της, άνοιξε μία μεγάλη συζήτηση. Και στο twitter τα αρνητικά σχόλια για εκείνη, έδωσαν και πήραν. Μάλιστα, πολλοί την κατηγόρησαν ότι τα τελευταία χρόνια δείχνει να βαριέται στις εμφανίσεις της και όλο πιο σπάνια χορεύει και κινείται.

Μέχρι που κάποιοι σχολίασαν ότι το νούμερό της στα Αμερικανικά Βραβεία ήταν το πιο «τεμπέλικο» που έχουν δει και η ίδια δείχνει να έχει χάσει την ενέργεια επί σκηνής, που είχε στο παρελθόν. Άλλοι, πάλι, δεν τρελάθηκαν με τους ημίγυμνους άνδρες που χόρευαν πάνω κάτω στη σκηνή. Και τα αρνητικά σχόλια δε σταματούν εδώ, καθώς πολλοί χρήστες των social media παρατήρησαν ότι η Μαράια Κάρεϊ τραγούδησε play back, κάτι που αν ισχύει, δεν τους βρίσκει καθόλου σύμφωνους, όπως τόνισαν. Κι επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς τους περί… τεμπελιάς και έλλειψης ενέργειας της τραγουδίστριας.

Εντάξει, υπήρξαν και καλές κουβέντες για τη μεγάλη ντίβα της μουσικής σκηνής. Αρκετοί παρατήρησαν ότι τον τελευταίο καιρό δείχνει αρκετά ανανεωμένη και αδυνατισμένη.

localStorage.clear();


Πηγή