Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η εντυπωσιακή ομοιότητα του Σον Πεν με το γιο του

Λένε ότι «το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει» και σίγουρα στην περίπτωση του Σον Πεν με το γιο του ισχύει και με το παραπάνω. Ο διάσημος ηθοποιός και ο 25χρονος Χόπερ εμφανισιακά μοιάζουν εκπληκτικά, ενώ ο γιος έχοντας μάλλον αδυναμία στον πατέρα του, έχει υιοθετήσει το λουκ που είχε στις αρχές της καριέρας του με τα ξανθά μαλλιά.

Μάλιστα, όσοι βλέπουν το νεαρό Πεν έχουν να λένε για το πόσο μοιάζει με την πατέρα του. Αλλά η εμφάνιση δεν είναι το μόνο κοινό τους στοιχείο. Ο Χόπερ (το όνομά του είναι από τον κολλητό του πατέρα του Ντένις Χόπερ, ενώ έχει κι ένα δεύτερο όνομα το Τζακ από τον Τζακ Νίκολσον, επίσης επιστήθιος φίλος του Πεν) έχει πάρει και τα αρνητικά στοιχεία του πατέρα του.

Τον περασμένο Απρίλιο συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του κάνναβη, αμφεταμίνες και άλλες ναρκωτικές ουσίες. Οδηγήθηκε στη φυλακή και πλήρωσαν χρηματικό πρόστιμο για να αφεθεί ελεύθερος. Άλλωστε, ο νεαρός Πεν έχει παραδεχθεί στο παρελθόν τη «μάχη» του με τα ναρκωτικά και πώς μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης μετά από το βέτο του πατέρα τουQ «Κλινική ή παγκάκι».

Μπλεξίματα με το νόμο είχε στο παρελθόν και ο Πεν, ο οποίος λόγω του εκρηκτικού χαρακτήρα του, είχε πιαστεί στα χέρια, ακόμη και με παπαράτσι. Αλλά και την περίοδο που ήταν παντρεμένος με τη Μαντόνα τον είχε κατηγορήσει για ενδοοικογενειακή βία. Το 1987 ο ηθοποιός είχε περάσει έναν μήνα στη φυλακή για τον ξυλοδαρμό ενός παπαράτσι.

Ο Χόπερ επαγγελματικά ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του, αλλά και της μητέρας του Ρόμπιν Ράιτ, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει κάποια αξιόλογη συνεργασία. Ηθοποιός, όμως, είναι και η μεγαλύτερη αδελφή του, Ντίλαν η οποία εμφανισιακά μοιάζει περισσότερο με τη μητέρα της.

localStorage.clear();


Πηγή