Πέμπτη , 2 Μάιος 2024

Η εντυπωσιακή τούρτα στο γάμο Ρουβά – Ζυγούλη έκλεψε τις εντυπώσεις

Η παραμυθένια γαμήλια τούρτα του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη επιμελήθηκε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια από τον Chef Le Gordon Ble, Φίλιππο Παπασπύρου. Λιτή, λευκή με ένα ελαφρύ χρυσό χρώμα και στην κορυφή τα αρχικά SK, ταίριαζε απόλυτα με το ύφος της πρόσκλησης.

Η χειροποίητη, πενταόροφη τούρτα της επιχείρησης Papaspirou ξεπερνούσε το 1.70 ύψος και ετοιμάστηκε τελευταία στιγμή προκειμένου να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα τόσο γεύσης όσο και εμφάνισης.

Ο Θανάσης Παπασπύρου, υπεύθυνος του εμπορικού τμήματος δήλωσε: «Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή που δημιουργήσαμε τη γαμήλια τούρτα για την πιο μαγική στιγμή του απόλυτου ζευγαριού!».

Η επιλογή της τούρτας από το λαμπερό ζευγάρι δεν ήταν τυχαία, καθώς πίσω από το φαντασμαγορικό αποτέλεσμα βρίσκεται η ελληνική εταιρία με 75 χρόνια ιστορίας που επιμένει «ελληνικά».

Η επιχείρηση Papaspirou ιδρύθηκε από τον παππού της οικογένειας το 1940 με τα φημισμένα ζαχαροπλαστεία Papaspirou. 75 χρόνια μετά τα ηνία έχουν περάσει στην 3η γενιά της οικογένειας, Θανάση και Φίλιππο Παπασπύρου, οι οποίοι συνεχίζουν το όραμα του παππού, διατηρώντας μια 100% χειροποίητη παραγωγή και χρησιμοποιώντας εξαιρετικές πρώτες ύλες.

pagttkgl1

Το όνομα Παπασπύρου ταυτίζεται πάντα με την παρασκευή των ποιοτικότερων ειδών αρτοποιίας, σφολιατοειδών, ζαχαροπλαστικής, σοκολατοποιίας και παγωτού.

Συνεχίζοντας ένα ταξίδι στο χρόνο γεμάτο γεύση εξακολουθούν να είναι πρωτοπόροι στη δημιουργία σπιτικού φαγητού καθώς και στη διοργάνωση Catering. Η τέχνη του χειροποίητου βρίσκεται στο επίκεντρο της παραγωγικής διαδικασίας, καθώς ο παραδοσιακός τρόπος παρασκευής των προϊόντων είναι βασικό χαρακτηριστικό της φιλοσοφίας Παπασπύρου.

Χωρίς συντηρητικά ή πρόσθετα, η γευστική υπεροχή έχει πάντα ως αφετηρία τις καλύτερες πρώτες ύλες, εστιάζοντας κυρίως σε επιλεγμένα ελληνικά υλικά, από αβγά, ζάχαρη και μέλι μέχρι λαχανικά και κρέας. Έτσι ενισχύουν την εγχώρια παραγωγή για να σας προσφέρουν τίποτα λιγότερο από το καλύτερο.

pagttkgl3

Με σεβασμό στον πελάτη, η επιχείρηση Papaspirou επιλέγει νωπά και εγχώριας παραγωγής κρέατα και πουλερικά, ενώ ο κιμάς παρασκευάζεται στις εγκαταστάσεις και είναι 100% μοσχαρίσιος.

Παράλληλα, χρησιμοποιείται αποκλειστικά έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Κρήτης, λαχανικά εποχής και ελληνικοί ξηροί καρποί ενώ τα chips φτιάχνονται από φρέσκες πατάτες. Τα προϊόντα τηγανίζονται σε ηλιέλαιο, το οποίο μετά από δύο χρήσεις δεν ξαναχρησιμοποιείται και χρησιμοποιείται τυρί φέτα Π.Ο.Π. και θυμαρίσιο μέλι από την Κάσο.

pagttkgl4

Η επιχείρηση παράγει περισσότερα από χίλια προϊόντα, χρησιμοποιώντας ετησίως 117 τόνους αλεύρι, 16.800 φρέσκα αυγά ελληνικής προέλευσης το μήνα και πλάθονται στο χέρι 1.400 κουλούρια Θεσσαλονίκης την ημέρα.

Πρωταρχικός σκοπός της τρίτης γενιάς είναι πλέον ο συστηματικός εκσυγχρονισμός των προϊόντων Παπασπύρου αλλά και η δημιουργία καινούργιων γευστικών προτάσεων που θα γίνουν οι μελλοντικές κλασικές επιλογές.

Γιατί όταν μια τόσο σπουδαία γευστική παράδοση εξελίσσεται με όραμα, έμπνευση και μεράκι θα συνεχίσει σίγουρα να γράφει ιστορία.

etrew

localStorage.clear();


Πηγή