Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η εξομολόγηση της Τάμτα για τον πρώην σύζυγό της που την «έκλεψε» στα 14

Καλεσμένη στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος «ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ» που θα μεταδοθεί την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 21.30 από το ΡΙΚ1, είναι η Τάμτα. Η γνωστή τραγουδίστρια παραχωρεί την πρώτη της συνέντευξη, μετά την ανακοίνωση του ΡΙΚ ότι είναι η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου στο διαγωνισμό της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Ισραήλ, και είναι ιδιαίτερα εξομολογητική.

Η Τάμτα, όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ της εκπομπής που ήδη προβάλλεται στον αέρα του ΡΙΚ, μεταξύ άλλων μιλά για τη ζωή της στη Γεωργία, ενώ σε μία από τις σπάνιες φορές αναφέρεται στο γάμο της και πώς την «έκλεψε» ο πρώην σύζυγός της, όταν εκείνη ήταν 14 χρόνων κι εκείνος 16.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

«Μου λέει μην καθόμαστε τώρα στο δρόμο και μας βλέπει ο κόσμος, να πάμε κάπου να καθίσουμε να μιλήσουμε ανθρώπινα. Μπήκα στο αμάξι αλλά αμέσως άρχισα να κλαίω γιατί κατάλαβα ότι δεν θα με πήγαιναν για καφέ και με πήγαν όντως εκτός Τιφλίδας. Από εκείνη την ημέρα έμενα πλέον στο σπίτι του με τους γονείς του. 16 χρόνων αυτός, 14 εγώ. Παντρευτήκαμε τον Απρίλιο, Φλεβάρη με “έκλεψε”.

Δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολιτικό γάμο επειδή ήμασταν ανήλικοι και δεν επιτρεπόταν. Πάγωσα όλα τα συναισθήματα μου, πήρα πολύ ψυχρή απόφαση και είπα ό,τι και να γίνει εγώ θα χωρίσω επειδή δεν μπορώ να ζήσω αυτή τη ζωή» εξομολογείται η τραγουδίστρια.

localStorage.clear();


Πηγή