Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Η εξωφρενικά ακριβή εμπειρία ζωής που θα θυμάται ο τυχερός για πάντα

Τα Χριστούγεννα καταφτάνουν ολοταχώς και η όρεξη έχει ήδη ανοίξει σε πολλούς για δώρα και οδηγούς αγοράς.

Όπως στη Neiman Marcus δηλαδή, την αμερικανική αλυσίδα exclusive λιανεμπορίου, που αποφάσισε να κυκλοφορήσει εκ νέου τη λίστα με τα ακραία ακριβά χριστουγεννιάτικα δώρα της: «2018 Christmas Book» το λέει και πρόκειται για την ετήσια συλλογή από προτεινόμενα δώρα για τουλάχιστον βαθύπλουτους.

Στο ειδικό τμήμα λοιπόν του οδηγού με τις πιο εξεζητημένες προτάσεις, το οποίο τιτλοφορείται «Fantasy Gifts» και απευθύνεται αποκλειστικά σε δισεκατομμυριούχους, προσφέροντας μοναδικές στο είδος τους εμπειρίες, προϊόντα και υπηρεσίες, υπάρχει και μια επιλογή που κλέβει τις εντυπώσεις.

Έναντι 315.000 δολαρίων (276.000 ευρώ) μπορείς λοιπόν να ζήσεις τη συγκίνηση του μυστικού πράκτορα! Εσύ, ο κροίσος, και τρεις φίλοι θα πετάξετε στο Λας Βέγκας με ιδιωτικό αεροσκάφος για μια τριήμερη περιπέτεια δίχως προηγούμενο.

Το όλο πράγμα διοργανώνεται από την Invictus Experience και έχει σενάριο, πλοκή και άφθονη δράση. Φτάνοντας στο Βέγκας, θα σας περιμένει ένας άντρας με σμόκιν που θα σας παραδώσει έναν σφραγισμένο φάκελο που περιέχει τις λεπτομέρειες της μυστικής αποστολής.

Η οποία θα φέρει δίπλα σου αλεξιπτωτιστές, βατραχάνθρωπους, πεζοναύτες και πολλούς ακόμα για να σε συνοδεύσουν στην πρωτόγνωρη περιπέτεια, δίνοντάς σου λίγη από τη μαγεία του Τζέιμς Μποντ, καθώς περιλαμβάνει ελεύθερη πτώση από αεροπλάνο, καταδίωξη με supercars και άλλες τέτοιες εκρήξεις αδρεναλίνης.

Και βέβαια θα τρως και θα κοιμάσαι στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο Waldorf Astoria Las Vegas, μιας και μιλάμε για περιπετειώδεις μεγιστάνες…

localStorage.clear();


Πηγή