Τετάρτη , 1 Μάιος 2024
Η Εύη Βατίδου αποθεώνει το Νίκο Παππά για την αποστολή στη Σελήνη

Η Εύη Βατίδου αποθεώνει το Νίκο Παππά για την αποστολή στη Σελήνη

Μία ένθερμη υποστηρίκτρια στο πρόσωπο της Εύης Βατίδου βρήκε ο Νίκος Παππάς και το σχέδιο του να στείλει την χώρα μας στη Σελήνη.

Λίγο μετά την ανακοίνωση για την κοινή δήλωση συνεργασίας που υπέγραψαν ο Ελληνικός Διαστημικός Οργανισμός (ΕΛΔΟ) και η NASA για την αποστολή στο φεγγάρι με τίτλο «Η Ελλάδα στη Σελήνη», το πρώην μοντέλο θέλησε να ευχαριστήσει τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής και να δείξει ότι συμμερίζεται τους πανηγυρισμούς του, με ένα βίντεο που ανέβασε στα social media.

Και που κάνει θραύση, αφού πρόκειται για ένα απολαυστικό αποτέλεσμα. Η ίδια η Εύη Βατίδου παραδέχεται στην αρχή του βίντεο πως τα αγγλικά της δεν είναι επιπέδου Κέιμπριτζ, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει με ενθουσιασμό να διαφημίσει τις ομορφιές της Ελλάδας, να καλέσει τον κόσμο να την επισκεφτεί φέτος το καλοκαίρι για τις διακοπές του και κυρίως να τον συγχαρεί για τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν να κάνουν με τη Σελήνη.

«Συγχαρητήρια για την αποστολή. Τα νύχια μου είναι διαστημικά», ακούγεται να λέει το πρώην μοντέλο. Επίσης, διευκρινίζει ότι δεν πρόκειται για το Νίκο τον Παππά τον μπασκετμπολίστα, αλλά τον υπουργό.




Πηγή