Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η Εύη Σαλταφερίδου και οι φήμες ότι είναι ζευγάρι με το Νάσο Παπαργυρόπουλο

Την Εύη Σαλταφερίδου την γνωρίσαμε μέσα από το Survivor 2 κι αμέσως ξεχώρισε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Κι ας μπήκε αργότερα μέσα στο παιγνίδι. Η μαχητικότητά της στους αγώνες, η εντυπωσιακή της εμφάνιση, αλλά και το γεγονός ότι τα «έλεγε», έκαναν αισθητη την παρουσία της στο Survivor.

Μετά το τέλος του ριάλιτι, «έσκασαν» και τα πρώτα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή, σύμφωνα με τα οποία η μελαχρινή Θεσσαλονικιά βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του πρώην συμπαίκτη της, Νάσου Παπαργυρόπουλου. Λίγο οι κοινές τους δημόσιες εμφανίσεις, λίγο οι κοινές διακοπές τους το καλοκαίρι με μεγάλη παρέα, δεν ήθελαν και πολύ για να ενισχυθούν οι φήμες περί νέας σχέσης που γεννήθηκε μέσα σε ένα τηλεοπτικό παιγνίδι.

Αλλά έρχεται τώρα η Εύη Σαλταφερίδου και διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα ακούγονται και γράφονται για την προσωπική της ζωή. Οι δημοσιογράφοι την συνάντησαν σε έξοδό της και τη ρώτησαν αν ισχύει ότι είναι ζευγάρι με το Νάσο Παπαργυρόπουλο κι εκείνη διέψευσε κατηγορηματικά και αυτή τη σχέση και άλλες που της έχουν χρεώσει με πρώην συμπαίκτες της στο Survivor.

«Δεν ξέρω τι λένε. Εμείς είμαστε μια πάρα πολύ ωραία παρέα όλοι μαζί, αυτό δεν ξέρω πού το στηρίζουν. Δεν ασχολούμαστε με αυτά γιατί είμαστε παρέα, αλλά γελάμε.  Έχουν βγάλει ότι είμαστε μαζί και με τον Πάνο Θεοδώρου και με τον Ηλία Γκότση, δεν ξέρω για ποιο λόγο. Αλλά όχι παιδιά, είμαστε μια πάρα πολύ ωραία παρέα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

localStorage.clear();


Πηγή