Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η ημίγυμνη φωτό της Κιμ Καρντάσιαν που απέσυρε λόγω photoshop | ΖΩΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έσπευσε να σβήσει μια φωτογραφία της με μπικίνι από το Instagram της, όταν οι θαυμαστές της συνειδητοποίησαν πως είχε κάνει Photoshop.

Στη φωτογραφία, η διάσημη τηλεπερσόνα φορά ένα μαύρο μαγιό από την νέα της κολεξιόν ενώ περπατά σε μία παραλία από τις διακοπές της με τον νέο της σύντροφο Πιτ Ντέιβισον στις Μπαχάμες. Ωστόσο, οι οπαδοί της αντί να επικεντρωθούν στο μαγιό της, στάθηκαν στο πόδι της που έδειχνε περίεργα αδύνατο πίσω από το γόνατό της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H φωτογραφία με το επεξεργασμένο πόδι της Κιμ Καρντάσιαν
H φωτογραφία με το επεξεργασμένο πόδι της Κιμ Καρντάσιαν

Και παρόλο που η Κιμ Καρντάσιαν έσπευσε να κατεβάσει τη συγκεκριμένη φωτογραφία, ένας θαυμαστής κατάφερε να τραβήξει ένα στιγμιότυπο οθόνης και να την αναδημοσιεύσει. «Κιμ, τι έπαθε το πόδι σου;» ρωτάει ένας ακόλουθός της ενώ ένας άλλος υπαινίσσεται: «Κιμ, Κιμ, Κιμ…. Το δεξί σου πόδι είναι…».

Στη φωτογραφία που έβαλε μετά, έκοψε τελείως τα πόδια
Στη φωτογραφία που έβαλε μετά, έκοψε τελείως τα πόδια από το πλάνο

Υπάρχει και δεύτερο sexs tape με την Κιμ Καρντάσιαν;

Η 41χρονη τηλεπερσόνα δεν απάντησε φυσικά δημόσια σε αυτούς τους ισχυρισμούς – όπως δεν κάνει ποτέ σε κάθε κράξιμο για photoshop. Αυτή τη φορά όμως είναι απασχολημένη με το να καταρρίψει την ύπαρξη μιας δεύτερης σεξουαλικής ταινίας στην οποία εμπλέκεται εκείνη και ο πρώην σύντροφός της Ρέι Τζι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο εν διαστάσει σύζυγός της Κάνιε Γουέστ μοιράστηκε σε συνέντευξη του τη Δευτέρα πως απέτρεψε τη διαρροή του υποτιθέμενου βίντεο, αλλά ένας εκπρόσωπος της Κιμ Καρντάσιαν παραδέχτηκε ότι ενώ υπήρχε υπολογιστής με κάποια πλάνα, κανένα δεν ήταν σεξουαλικό.

«Ο υπολογιστής και ο σκληρός δίσκος που συλλέχθηκαν υποτίθεται πως περιείχαν το αρχικό βίντεο και κάποια άγνωστα πλάνα. Μετά από έλεγχο, δεν υπήρχε τίποτα σεξουαλικό που δεν έχει κυκλοφορήσει, μόνο πλάνα από το αεροπλάνο στο δρόμο για Μεξικό και πλάνα σε κλαμπ και εστιατόρια στο ίδιο ταξίδι» ανέφερε η δήλωση του εκπροσώπου της. «Η Κιμ παραμένει πιστή στην πεποίθηση πως δεν υπάρχει νέα, δεύτερη βιντεοκασέτα».


Πηγή