Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Η Ιωάννα Μπέλλα με στολή «Αμαλίας» στα καλλιστεία για τη «Μις Υφήλιος»

Στην Ταϊλάνδη βρίσκεται η Ιωάννα Μπέλλα, η οποία μαζί με άλλες 96 κοπέλες, απ’ όλο τον κόσμο θα διεκδικήσουν στις 17 Δεκεμβρίου, το στέμμα της «Μις Υφήλιος». Και μπορεί εδώ στην Ελλάδα, ο θόρυβος από τη δήλωση της Μπέλλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη βία που είχε δεχτεί σε προηγούμενη σχέση της, να μην έχει κοπάσει ακόμη, όμως, το μοντέλο προσπαθεί να επικεντρωθεί στη συμμετοχή της στα παγκόσμια Καλλιστεία.

Και να αφήσει πίσω την ελαφρότητα με την οποία αντιμετώπισε ένα σοβαρό θέμα, όπως η σωματική κακοποίηση. Αν και αμέσως είχε μαζέψει τη δήλωσή της. Κι ενδεχομένως, να ξεχάσει και την ιστορία με το «ειδύλλιο» με το σύντροφο της Δήμητρας Αλεξανδράκη, που έχει αναχθεί σε αγαπημένο θέμα του Τύπου και των τηλεοπτικών εκπομπών.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Με αυτά τα δύο «μέτωπα» ανοιχτά πίσω στην Ελλάδα, η Ιωάννα Μπέλλα στη μακρινή Ταϊλάνδη κάνει focus στα Καλλιστεία. Και το βράδυ της Δευτέρας μαζί με τις υπόλοιπες εστεμμένες κοπέλες ανέβηκαν στη σκηνή, του «Nongnooch» στην πόλη Πατάγια, φορώντας παραδοσιακές στολές από τις χώρες τους. Η Μπέλλα, λοιπόν, επέλεξε να ντυθεί «Αμαλία» (παραδοσιακή στολή στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου) που αποτελείται από κόκκινη φούστα, βελούδινο γιλέκο με χρυσές λεπτομέρειες και φέσι με φούντα.

Το μοντέλο ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο από τη βραδιά. Εξάλλου, στο λογαριασμό της αυτές τις ημέρες ανεβάζει διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητά της στην Ταϊλάνδη και τις προετοιμασίες για τα Καλλιστεία.

localStorage.clear();


Πηγή