Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Η Ιωάννα Τούνη έκανε home tour στο ολοκαίνουριο σπίτι της -Εκεί βρέθηκε ακάλεστη η Δήμητρα Αλεξανδράκη | ΖΩΗ

Μετά από κάποιους μήνες το σπίτι που αγόρασε η Ιωάννα Τούνη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι έτοιμο.

Η γνωστή influencer αποφάσισε να χτίσει το σπίτι των ονείρων της από την αρχή, για να αποκτήσει τον δικό της ιδιαίτερο και ζεστό χώρο. Πρόκειται για ένα νεοκλασικό διαμέρισμα το οποίο ανακαινίστηκε πλήρως και μάλιστα η Ιωάννα Τούνη δεν δίστασε να κάνει ένα home tour στο σπίτι της, δείχνοντας όλα τα δωμάτια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η διακόσμηση κινείται γύρω από γήινες αποχρώσεις σε λευκούς και μπεζ τόνους, δημιουργώντας ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα. Οπως εξήγησε δεν της επετράπη να παρέμβει στην εξωτερική όψη του σπιτιού και το μπαλκόνι καθώς πρόκειται για διατηρητέο και για λόγους διατήρησης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς από τον νόμο επιτρέπονται οι επεμβάσεις μόνο με την προϋπόθεση ότι εναρμονίζονται με το χαρακτήρα του οικοδομήματος.

Το λευκό κυριαρχεί και στην κρεβατοκάμαρα της με την άψογα οργανωμένη ντουλάπα, ενώ μόνο στο μπάνιο η Ιωάννα Τούνη προτίμησε πιο σκούρες αποχρώσεις. Εντυπωσιακή είναι και η κολώνα στη μέση του σαλονιού, η οποία είναι σε άλλη απόχρωση και υφή για να σπάει την μονοτονία του έντονου λευκού.

Στο σπίτι της βρέθηκε ακάλεστη, όπως χιουμοριστικά σημείωσε η Ιωάννα Τούνη, η Δήμητρα Αλεξανδράκη με την οποία είναι φίλες.

Δείτε το βίντεο με το home tour στο διαμέρισμα της Ιωάννας Τούνη:


Πηγή