Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
«Η Ιωάννα Τούνη είναι ένας λόγος παραπάνω για να μην πάω στο Survivor»

«Η Ιωάννα Τούνη είναι ένας λόγος παραπάνω για να μην πάω στο Survivor»

Μια κόντρα που μάλλον λίγοι είχαν πάρει χαμπάρι, μόλις αποκαλύφθηκε το πρωί της Πέμπτης. Η Μέγκι Ντρίο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Πρωινού, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ιωάννα Τούνη, ρίχνοντας μάλιστα και το «καρφάκι» της για την εκρηκτική Θεσσαλονικιά.

Το πρώην μοντέλο του GNTM εξήγησε γιατί στην πρόσφατη κόντρα της Τούνη με τη Σάσα Σταμάτη για τη συνέντευξη και τη δήλωση της δεύτερης για τους τεμπέληδες και το επίδομα των 800 ευρώ, πήρε το μέρος της δημοσιογράφου.

«Έχω δώσει συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και ξέρω.. γι αυτό την υπερασπίστηκα… Έμαθα ότι η Ιωάννα Τούνη λέει ότι εγώ πληρώθηκα από άτομα για να στηρίξω τη Σάσα», είπε μεταξύ άλλων η Ντρίο.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως της έχει γίνει πρόταση εδώ και μήνες για το νέο κύκλο του Survivor.

«Μου έχει γίνει πρόταση για το Survivor εδώ και αρκετούς μήνες. Δεν σκοπεύω να μπω σε αυτό το ριάλιτι, γιατί θεωρώ ότι δεν θα είχα τις αντοχές».

Όταν, όμως, ο δημοσιογράφος του Πρωινού της είπε ότι έγινε πρόταση και στην Τούνη για να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, η Ντρίο έριξε το… καρφί της: «Άλλος ένας λόγος παραπάνω για να μην πάω».


Πηγή