Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η Ιωάννα Τούνη λέει την αλήθειά της μετά τον σάλο για τους «τεμπέληδες» των 800 ευρώ

Τη δική της αλήθεια θέλησε να πει η Ιωάννα Τούνη γύρω από τη δήλωση της για τους «τεμπέληδες» των 800 ευρώ και την συνέντευξη που φέρεται να παραχώρησε στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη.

Η πρώην παίκτρια του «My Style rocks», κατηγορεί τη δημοσιογράφο πως «ηχογράφησε τη φιλική τους ιδιωτική κλήση» και ουδέποτε παραχώρησε συνέντευξη.

Σύμφωνα με το απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» του Ant1 το πρωί της Τετάρτης, η Ιωάννα Τούνη «ανέβασε» σε Instastories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα εξής: «Με όλο το σάλο που προκλήθηκε με τις “τηλεφωνικές δηλώσεις” που “έκανα” προχθές… Θα ήθελα να μάθετε την αλήθεια που δεν είπα μέχρι τώρα γιατί δεν ήθελα να εκθέσω ανεπανόρθωτα τη δημοσιογράφο που ευθύνεται για όλη αυτή την τραγική παράνοια και ύβρη που βιώνω τα τελευταία 24ωρα! Ποτέ μου δεν έδωσα τηλεφωνική συνέντευξη στην κα Σάσα Σταμάτη.

Storytime: Είχα πάει στην εκπομπή της εν λόγω δημοσιογράφου πριν 2-3 χρόνια, έκτοτε η ίδια με καλεί τηλεφωνικά ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να “μάθει τι κάνω”, αν κατέβω Αθήνα, αν έχω “πικάντικα” νέα κτλ… Πολλές φορές έχουμε μια ολιγόλεπτη συζήτηση, και άλλες -μετά από δική της παράκληση- της δίνω κάποιες παραπάνω πληροφορίες (το φιλότιμο θα με φάει) πάνω σε θέματα που με αφορούν και συντάσσουμε μαζί κάποιο άρθρο!

Προς έκπληξη μου διαπίστωσα χθες πως το “φιλικό τηλέφωνο” της μεταφέρθηκε εν αγνοία μου σε συνέντευξη όχι μόνο σε μια εφημερίδα της κακιάς ώρας, αλλά ακόμη -το πιο αστείο- είναι ότι η Σάσα ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕ ΤΗΝ “ΦΙΛΙΚΗ” ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΣΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ  ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΉ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ για να “στηρίξει” και καλά το “αληθές” της συνέντευξης που “της έδωσα” ΑΚΟΥΣΙΑ και χωρίς να το γνωρίζω επίσης!»


Πηγή