Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Η Κάρι Φίσερ μετάνιωσε που εξέθεσε τον παντρεμένο Χάρισον Φορντ

Το είχε μετανιώσει. Λίγο πριν τον απρόοπτο θάνατό της, τον Δεκέμβριο του 2016, η Κάρι Φίσερ καυχήθηκε δημόσια για την ερωτική περιπέτειά της με τον συμπρωταγωνιστή της στον «Πόλεμο των Άστρων», Χάρισον Φορντ. Τώρα, στο καινούργιο του βιβλίο, ο Τοντ Φίσερ αποκαλύπτει ότι η αδελφή του είχε μετανιώσει που δεν κράτησε το στόμα της κλειστό.

«Η Κάρι αναθεμάτισε τη μέρα που αποκάλυψε την τρίμηνη περιπέτεια για την οποία έδωσε λεπτομέρειες στην αυτοβιογραφία της που εκδόθηκε το 2016, με τίτλο “Η Πριγκίπισσα Που Κρατά Ημερολόγιο”» γράφει ο Τοντ Φίσερ στο βιβλίο του, «Τα Κορίτσια μου: Μια Ζωή με την Κάρι και την Ντέμπι».

Ο 60χρονος σήμερα Τοντ αναφέρει ότι η μητέρα τους, η ηθοποιός Ντέμπι Ρέινολντς, δεν ήξερε για τα ραντεβουδάκια της 19χρονης, τότε, Κάρι με τον Φορντ, που ήταν 33 χρονών σύζυγος και πατέρας δύο παιδιών. Αποκαλύπτει ότι η μητέρα τους έντονα αποδοκίμαζε τόσο τη σχέση της κόρης της με τον Χάρισον όσο και το ότι αποφάσισε να τη δημοσιοποιήσει. Τελικά, η Κάρι είπε στη μητέρα τους «έχεις δίκιο, δεν έπρεπε να πω την ιστορία» γράφει ο Τοντ.

Η ιστορία όταν βγήκε στη δημοσιότητα έδωσε τροφή στις «πρόθυμες πένες» του έντυπο και του ηλεκτρονικού Τύπου, να βουτήξουν στην ιδιωτική ζωή των δύο διασημοτήτων. Η Κάρι, μιλώντας για τη σχέση της με τον Φορντ, είχε παραδεχθεί στο People ότι «ήταν τόσο έντονη. Μέσα στη βδομάδα (σσ. των γυρισμάτων της ταινίας), ήμασταν ο Χαν και η Λέια. Και το σαββατοκύριακο, η Κάρι και ο Χάρισον». Δεν σταμάτησε εκεί. Είπε ακόμα ότι ήταν άπειρη τότε και πως δεν ήξερε να φιλάει όμορφα, αλλά και ότι ούτε κι ο Χάρισον ήταν καλός στο κρεβάτι.

Από τη μεριά του, ο Χάρισον Φορντ δεν σχολίασε ποτέ τις αποκαλύψεις της Κάρι. Παραδέχθηκε, όμως, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι «σε ένα βαθμό» τον είχαν προειδοποιήσει εκ των προτέρων για τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες που περιείχε η αυτοβιογραφία της Κάρι. Το μόνο που είχε πει ήταν ότι το να ακούει για αυτή την περιπέτεια 30 χρόνια μετά, ήταν λίγο «περίεργο».

Στην τελετή για την «είσοδο» στο Hall of Fame του Χόλιγουντ του συμπρωταγωνιστή τους στον «Πόλεμο των Άστρων» Μαρκ Χάμιλ, ο Χάρισον Φορντ απότισε, πάντως, φόρο τιμής στην Κάρι Φίσερ.

localStorage.clear();


Πηγή