Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Η Κάτια Ταραμπάνκο παραδέχτηκε ότι βρίσκεται σε σχέση αλλά όχι με τον Γιάννη Αποστολάκη

Η Κάτια Ταραμπάνκο παραδέχτηκε ότι βρίσκεται σε σχέση αλλά όχι με τον Γιάννη Αποστολάκη

Ερωτευμένη είναι η Κάτια Ταραμπάνκο και δεν το κρύβει. Το νεαρό μοντέλο θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούν και αφορούν στην προσωπική της ζωή.

ΟΙ φήμες την θέλουν να διατηρεί σχέση με τον Γιάννη Αποστολάκη ωστόσο η Κάτια Ταραμπάνκο διευκρίνισε πως ναι μεν είναι σε σχέση αλλά όχι με αυτόν που της «χρεώνουν».

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», η Κάτια είπε: Είμαι ερωτευμένη, είμαι σε σχέση, απλά δεν είμαι με τον Γιάννη Αποστολάκη σε σχέση. Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα. Ο σύντροφός μου είναι άλλος. Είναι εκτός χώρου, είναι κάτι φρέσκο, κάτι όμορφο, εντάξει έχουμε περάσει σκαμπανεβάσματα και μαζί πορευόμαστε. Τον Φλεβάρη δεν ήξερα καν τον Γιάννη Αποστολάκη, τον γνώρισα λίγο πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα. Δεν παίζω κάποιο ρόλο στον χωρισμό του, όπως είχε αναφερθεί, γιατί δεν τον ήξερα τον άνθρωπο καθόλου. Ποτέ δεν ήμουν το τρίτο πρόσωπο.

Στα Κουφονήσια είχα ένα θέμα υγείας, ζαλάδες, δεν μπορούσα να περπατήσω ούτε μέχρι το σκάφος από τη Χώρα που ήμασταν πάνω. Ο Γιάννης αυτό που έκανε ήταν να με κρατάει από το σορτσάκι έτσι όρθια κι εγώ ήμουν πάνω του. Θαρρώ ότι από εκεί ξεκίνησαν να λένε ότι ήμασταν σε σχέση. Ουσιαστικά, είδαν ένα πτώμα στα χέρια του και θεώρησαν ότι είναι ρομαντικός περίπατος. Ήμουν πολύ χάλια εκείνη τη στιγμή».


Πηγή