Παρασκευή , 17 Μάιος 2024

Η Κέιτ Μίντλετον όπως δεν την έχουμε ξαναδεί -Με τζιν και sneakers, πίνει ποτό σε συναυλία [εικόνα]

Η Κέιτ Μίντλετον ξέρει πώς να συγκεντρώνει όλα τα φώτα της δημοσιότητας σε κάθε της εμφάνιση.

Άλλωστε, η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, έκανε μια διαφορετική εμφάνιση, μακριά από τα καθιερωμένα.

Συγκεκριμένα, η 41χρονη Κέιτ Μίντλετον έκανε την πρώτη της επίσκεψη σε μουσικό φεστιβάλ το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η ίδια βρέθηκε στο Νόρφολκ, όπου και γευμάτισε με τους γείτονές της, τον μαρκήσιο και τη μαρκησία του Cholmondeley, Ντέιβιντ και Ρόουζ, στην αριστοκρατική κατοικία τους, το Houghton Hall.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκείνη τη στιγμή στο κτήμα τους λάμβανε χώρα το Houghton Music Festival. «Μετά το δείπνο, ένας από τους καλεσμένους πρότεινε στην Κάθριν να πάει στο φεστιβάλ», δήλωσε μια πηγή στην Daily Mail.

«Η Κάθριν ήταν επιφυλακτική με την ιδέα, αλλά, μετά από συζήτηση με τους αξιωματικούς προστασίας της, πήγε με ασφάλεια. Ο Γουίλιαμ δεν ήταν εκεί», πρόσθεσε η πηγή.

Μια φωτογραφία της Κέιτ από το φεστιβάλ διέρρευσε στο Twitter. Τη βλέπουμε να είναι casual chic ντυμένη, με μαύρο τζιν και μπλουζάκι, αθλητικά sneakers και χρυσά, εντυπωσιακά σκουλαρίκια. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τη «συνέλαβε» να συνομιλεί με κόσμο και να κρατά ένα ποτό στο χέρι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Houghton Music Festival είναι το μόνο 24ωρο μουσικό φεστιβάλ της Βρετανίας και αποτελεί το πνευματικό «τέκνο» του DJ Craig Richards, ο οποίος ξεκίνησε την εκδήλωση το 2017. Περισσότεροι από 200 καλλιτέχνες εμφανίστηκαν σε 13 σκηνές από την περασμένη Πέμπτη έως την Κυριακή, ενώ πάνω από 12.000 παραβρέθηκαν στο φεστιβάλ.


Πηγή