Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Η Καινούργιου έκανε unfollow την Μπάρκα μετά την φωτογραφία με το φιλί στον Τσαγκρίδη -Οριστική ρήξη

Η Κατερίνα Καινούργιου σταμάτησε πριν από λίγο να «ακολουθεί» την Δανάη Μπάρκα στο instagram μετά τον σάλο που προκάλεσε η φωτογραφία της νεαρής παρουσιάστριας σε μία τρυφερή στιγμή με τον εφοπλιστή, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Οι δύο παρουσιάστριες βρίσκονται σε… πόλεμο καθώς το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί από την φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα να φιλιέται με τον Φίλιππo Τσαγκρίδη, πρώην της Κατερίνας Καινούργιου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζεται ότι εν μέσω έντονης φημολογίας ότι η Μπάρκα με τον Τσαγκρίδη διατηρούν δεσμό, σήμερα το μεσημέρι κοινοποιήθηκε φωτογραφία του φερόμενου ζεύγους σε μία τρυφερή στιγμή, κατά την διάρκεια εξόδου τους σε νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα, χθες το βράδυ.

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε unfollow την Μπάρκα

Οι φωτογραφία προκάλεσε πάρα πολλές αντιδράσεις στο διαδίκτυο και η κίνηση της Κατερίνας Καινούργιου να κάνει unfollow στο instagram την Δανάη Μπάρκα έρχεται να προστεθεί στην ρήξη των σχέσεων των δύο παρουσιαστριών.

Η νεαρή παρουσιάστρια και ο εφοπλιστής δεν έχουν επιβεβαιώσει την σχέση τους, η οποία έχει σχολιαστεί έντονα λόγω της προηγούμενης σχέσης του Φ. Τσαγκρίδη με την Κατερίνα Καινούργιου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή