Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η Κατερίνα Στικούδη έγινε θέμα στην Daily Mail για τον χορό της με το νυφικό

Μεγαλεία για την Κατερίνα Στικούδη και ποιος θα της το έλεγε ότι ο γάμος της με τον Βαγγέλη Σερίφη θα γινόταν θέμα, μέχρι και στην Daily Mail. Η γνωστή τραγουδίστρια παντρεύτηκε πρόσφατα στο χωριό του αγαπημένου της, στη Φθιώτιδα. Επιλογή του ζευγαριού ήταν να γίνει το μυστήριο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις κοσμικότητες, με καλεσμένους λίγους και καλούς φίλους, αλλά και στενούς συγγενείς.

Και πράγματι, ο γάμος τους ήταν λιτός και απέριττος, όπως και η νύφη, η οποία κέρδισε τους πάντες με την απλότητά της. Και θα έλεγε κανείς ότι η νύφη Στικούδη δεν είχε καμία σχέση με τη σέξι ράπερ Στικούδη. Ωστόσο, ο Kiki Challenge χορός της με το νυφικό, υπό τους ρυθμούς του Drake έγινε viral, ενώ πέρασε και τα ελληνικά σύνορα.

Και η Κατερίνα Στικούδη έγινε θέμα, μέχρι και στην Daily Mail. Στην ιστοσελίδα της Βρετανικής εφημερίδας έχουν εκτενές αφιέρωμα στην Ελληνίδα τραγουδίστρια και πρώην μοντέλο, στο γάμο της, αλλά και στον χορό της με το νυφικό. Μάλιστα, αναφέρουν ότι χόρεψε το kiki challenge, καθώς πήγαινε στο γαμήλιο τραπέζι, ενώ το αυτοκίνητο οδηγούσε ο γαμπρός.

Στο αφιέρωμα, φιλοξενούνται φωτογραφίες από το γάμο, αλλά και άλλες σέξι φωτογραφίες και όχι μόνο της Στικούδη, η οποία φρόντισε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το άρθρο της Daily Mail. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, είναι μία επιτυχία.

#shiggychallenge #kekechallenge #inmyfeelingschallenge #drakechallenge @champagnepapi #Morfati #dont_try_this_at_home #bride #afterparty #kikichallenge #love #crazy #instagood #marriage #married #happy #summer #smile #girl #style

A post shared by Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) on Aug 25, 2018 at 9:27am PDT

localStorage.clear();


Πηγή