Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Η Κιμ Καρντάσιαν μίκρυνε τα οπίσθιά της και οι θαυμαστές της την «έκραξαν»

Η αλήθεια είναι ότι κάθε κίνηση της Κιμ Καρντάσιαν συζητείται. Η ριάλιτι σταρ καταφέρνει (άθελα ή ηθελημένα) να προκαλεί χαμό και όλοι να μιλούν για εκείνη. Ειδικά, οι φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media, πολύ σπάνια περνούν απαρατήρητες. Το ίδιο, λοιπόν, συνέβη και με την τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Κιμ Καρντάσιαν τις τελευταίες ημέρες προωθεί τη νέα σειρά προϊόντων ομορφιάς «Kim Kardashian Beauty». Και για το λόγο αυτό, καθημερινά «βομβαρδίζει» τους λογαριασμούς της στα social media, με σέξι ή γυμνές φωτογραφίες της, μέρος από την τελευταία της καμπάνια. Άλλες αγγίζουν τα όρια της προκλητικότητας και άλλες όχι. Άλλες αποσπούν τα εύσημα από τους διαδικτυακούς της φίλους και άλλες όχι.

Ωστόσο, υπήρξε μία φωτογραφία που κατάφερε να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Ο λόγος; Η ριάλιτι σταρ είχε μικρύνει σε αυτήν τα διάσημα οπίσθιά της! Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Κιμ έκανε photoshop στο σημείο αυτό του σώματός της, αλλά έκανε τόσο μπαμ η «μαγική» παρέμβαση, προκαλώντας το θυμό των διαδικτυακών της φίλων.

Πολλοί ήταν εκείνοι, που την «έκραξαν» τονίζοντας πόσο ειρωνικό είναι από τη μία να προσπαθεί να μεγαλώσει τα οπίσθιά της και από την άλλη θέλει να τα μικρύνει. «Πόσο τρελό να κάνεις ένα αποτυχημένο photoshop για να φαίνονται μικρότερα τα οπίσθιά της. αλήθεια, πόσο οξύμωρο» σχολίασε κάποιος. Ένας άλλος χρήστης έγραψε: «Είναι μικροσκοπικά. Γιατί να πληρώσει όλα αυτά τα χρήματα για να τα κάνεις τεράστια, όταν φαίνονται μικρά στις φωτογραφίες; Δεν βγάζει νόημα».

localStorage.clear();


Πηγή