Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Η Κιμ Καρντάσιαν μεταμορφώθηκε: Με κοντό μαλλί και λεπτά φρύδια, iconic λουκ, άλλος άνθρωπος [εικόνες]

Οι εμφανίσεις της Κιμ Καρντάσιαν, συνήθως, κινούνται σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο. Κάποιες φορές ενθουσιάζει με τις στιλιστικές της προτιμήσεις και άλλοτε δείχνει να πέφτει θύμα τάσεων.

Κάθε της εμφάνιση, όμως, συζητιέται και γίνεται θέμα σε περιοδικά και ιστοσελίδες. Πολλοί, όταν σκέφτονται την Κιμ Καρντάσιαν, φέρνουν στο μυαλό τους μια πολύ συγκεκριμένη εικόνα: Μαύρα μαλλιά και καμπύλες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φωτογραφίες: Η Κιμ Καρντάσιαν σε διαφορετική φωτογράφιση

Αυτή της την εικόνα, ωστόσο, άφησε στην άκρη για χάρη της επετειακής έκδοσης του CR Fashion Book για τα 10 χρόνια κυκλοφορίας του. Η Κιμ Καρντάσιαν πόζαρε για τον φακό της αγαπημένης φωτογράφου της μόδας, Νάντια Λι Κοέν και μεταμορφώθηκε.

Η ριάλιτι σταρ φωτογραφήθηκε με α λα γκαρσόν κούρεμα και λεπτά φρύδια. Το λουκ δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα που έχουν συνηθίσει οι φαν την Κιμ Καρντάσιαν και γι’ αυτό πιθανότατα το hashtag #KimKardashian έγινε τρεντ και η εικόνα με το μουντζουρωμένο λευκό μπλουζάκι DSQUARED2 και γυαλιά από Old Focals, έχει πάνω από 22 εκατ. προβολές.

Η συντάκτρια μόδας Καρίν Ρουατφέλντ, που μίλησε με την Κιμ Καρντάσιαν, την χαρακτήρισε μούσα της γενιάς της. «Αν υπήρχε μια θεά που προήδρευε των social media, των ριάλιτι, της μόδας ή της επιχειρηματικότητας, η Κιμ Καρντάσιαν θα μπορούσε αναμφισβήτητα να κατέχει όλους αυτούς τους τίτλους», έγραψε, προλογίζοντας τη συνέντευξη της σταρ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέντευξή της, η Κιμ Καρντάσιαν μίλησε για μόδα και τη μητρότητα αλλά και την κοινωνική δικαιοσύνη.

«Είδωλο για μένα είναι κάποιος που παλεύει γι’ αυτό που θέλει και κυνηγάει τα όνειρά του και τα κάνει πραγματικότητα. Κάποιος που είναι ξεκάθαρα ο εαυτός του, αλλά διατηρεί την καλοσύνη και τη ζεστασιά με την οποία συνδέομαι», είπε.

«Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ είναι το απόλυτο είδωλό μου και πάντα τη θαύμαζα για την καρδιά της και τον ακτιβισμό της για να αλλάξει τον κόσμο. Η Μέριλιν είναι απλά μια iconic ισχυρή γυναίκα για μένα. Και το πιο σημαντικό, οι αδελφές μου, η μαμά μου και η γιαγιά μου», ανέφερε, προσθέτοντας ότι και η Καρίν Ρουατφέλντ, με την οποία συνομιλούσε είναι ένα icon για εκείνη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή