Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Η Κλερ Φόι στις πιο πικάντικες σκηνές της ζωής της –Ως δούκισσα του Αργκιλ, που διασύρθηκε για ένα love story [βίντεο] | ΖΩΗ

H υπόθεση της δούκισσας του Αργκιλ συντάραξε τον κόσμο, χάρη σε μια… φωτογραφία.

Ήταν η πρώτη φορά που μια γυναίκα ντροπιάζεται από τα βρετανικά ΜΜΕ.

Η αληθινή αυτή ιστορία αναβιώνει με πρωταγωνίστρια την Κλερ Φόι.

Οι θεατές του BBC παρακολούθησαν τις ερωτικές σκηνές της δούκισσας του Άργκιλ με τον εραστή της, που της έδωσαν το παρατσούκλι «η βρώμικη δούκισσα» και αποτέλεσαν βασικό στοιχείο του διαζυγίου της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κλερ Φόι με τον συμπρωταγωνιστή της Πόλ Μπέτανι και δίπλα ο δούκας και η δούκισσα του Άργκιλ
Η Κλερ Φόι με τον συμπρωταγωνιστή της Πόλ Μπέτανι και δίπλα ο δούκας και η δούκισσα του Άργκιλ

Στο
επεισόδιο της σειράς του
BBC «A Very
British Scandal», που περιγράφει
την πικάντικη και πολυτάραχη ζωής της,
η Κλερ Φόι, η οποία υποδύθηκε την βασίλισσα
Ελισάβετ στους δύο πρώτους κύκλους της
σειράς του Netflix «The
Crown», κάνει σεξ με έναν
άγνωστο άνδρα στο διαμέρισμά της στο
Μέιφερ.

Η «πικάντικη» ερωτική σκηνή

Στο επεισόδιο αυτό η Κλερ Φόι ή αλλιώς δούκισσα του Άργκιλ ή Μάργκαρετ Κάμπελ, φαίνεται να μπαίνει στο μπάνιο της, όπου ένας γυμνός άνδρας – δεν έγινε ποτέ γνωστή η ταυτότητά του – στέκεται και περιμένει. Φορώντας μαύρα εσώρουχα και μια σειρά από πέρλες, του δίνει την κάμερα καθώς σκύβει αργά αργά προς το κάτω μέρος του σώματός του. Στην επόμενη σκηνή, η δούκισσα ανοίγει ένα γράμμα που περιέχει τις πικάντικες αυτές φωτογραφίες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σειρά τριών επεισοδίων, που ξεκίνησε μετά τα Χριστούγεννα, αφηγείται την πραγματική ιστορία της Μάργκαρετ, η οποία στις αρχές της δεκαετίας του 1960 βρέθηκε στο επίκεντρο του σκανδάλου όταν η υψηλού προφίλ υπόθεση διαζυγίου της αποκάλυψε την περιπετειώδη σεξουαλική της ζωή.

Η φωτογραφία που οδήγησε στο διαζύγιο και το διασυρμό της
Η φωτογραφία που οδήγησε στο διαζύγιο και το διασυρμό της

Το διαζύγιό της από τον δούκα του Άργκιλ (τον υποδύεται ο Πολ Μπέτανι) κυριάρχησε στα πρωτοσέλιδα, με κατηγορίες για πλαστογραφία, κλοπή, βία, χρήση ναρκωτικών, μυστική ηχογράφηση, δωροδοκία και φυσικά, τις φωτογραφίες αυτές.

Ο σύζυγός της την κατηγόρησε για απιστία έχοντας βρει μια Polaroid στο γραφείο της που την δείχνουν σε σεξουαλικές πράξεις με έναν άγνωστο άνδρα. Η ταυτότητα του εραστή της δεν αποκαλύφθηκε ποτέ και έγινε γνωστός ως ο «ακέφαλος».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στιγμιότυπο της ερωτικής σκηνής
Στιγμιότυπο της ερωτικής σκηνής

Κάτι που θέλησαν διακαώς να μάθουν και οι θεατές της σειράς. Μάλιστα, κάποιος έγραψε στο Twitter: «Θέλω να μάθω ποιανού τα οπίσθια είναι αυτά στη σκηνή της Polaroid» με έναν άλλον να σημειώνει: «Υπάρχει κάποια πιο όμορφη από την Κλερ Φόι;» με έναν ακόμη να προσθέτει: «Η Κλερ Φόι με κάνει να θέλω να βάψω τα μαλλιά μου ξανά μαύρα και να βάφω τα χείλη μου κόκκινα κάθε μέρα».

Δημόσιος διασυρμός

Όσο για την υπόθεση της δούκισσας του Άργκιλ, οι λεπτομέρειες του διαζυγίου της τότε, πριν χρόνια, έγιναν πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο και ήταν η πρώτη φορά που μια γυναίκα ντροπιάστηκε δημόσια από τα ΜΜΕ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Πέντε
εβδομάδες μετά το διαζύγιο, ο σύζυγός
της, παντρεύτηκε μια Αμερικανίδα
κληρονόμο. Κι ενώ η Μάργκαρετ συνδέθηκε
για πάντα με την Polaroid
φωτογραφία,
ποτέ δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του
άνδρα σε αυτή, ούτε τη σημασία του
γράμματος «ν» στο ημερολόγιό της.


Πηγή