Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Κρίσι Τέιγκεν: Η «μάχη» με την κατάθλιψη μετά την πρόσφατη αποβολή

Η Κρίσι Τέιγκεν δείχνει το σώμα της μετά την αποβολή: Είναι ψυχοφθόρο

Ήταν τον περασμένο Οκτώβριο, όταν η Κρίσι Τέιγκεν αποκάλυψε μέσα από τα social media ότι απέβαλλε στο τρίτο της παιδί. Το διάσημο μοντέλο και ο σύζυγός της Τζον Λέτζεντ μίλησαν ανοιχτά για τις δύσκολες στιγμές που περνούσαν, θέλοντας όμως με αυτό τον τρόπο να μοιραστούν με τον κόσμο τη δύσκολη εμπειρία που βίωναν.

Πριν από λίγες ημέρες, η Τέιγκεν με μία ανάρτησή της στο Instagram θέλησε να μοιραστεί δημόσια τα συναισθήματά της για το σώμα της μετά την αποβολή και την κοιλιά της που παραμένει φουσκωμένη. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια το μοντέλο μεταξύ άλλων, στη συγκινητική ανάρτησή της, παραδέχεται πως όλο αυτό είναι ψυχοφθόρο.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε, φορά ένα εφαρμοστό μπεζ φόρεμα που διαγράφει την κοιλιά της και γράφει:

«Αυτή είμαι εγώ και το σώμα μου. Παρόλο που δεν είμαι πλέον έγκυος, κάθε ματιά στον καθρέφτη μου μού θυμίζει τι θα μπορούσα να ήμουν. Και δεν έχω ιδέα πραγματικά γιατί έχω ακόμα αυτή την κοιλιά, ειλικρινά. Είναι ψυχοφθόρο. Αλλά είμαι περήφανη για το πού αυτό το ταξίδι πήγε το σώμα μου και το μυαλό μου. Μου άρεσε πολύ να είμαι έγκυος και λυπάμαι που δεν θα είμαι ξανά ποτέ. Είμαι τυχερή όμως που έχω δύο καταπληκτικά παιδιά που μεγαλώνουν κάθε μέρα. Σας αγαπώ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen)




Πηγή