Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Η Κρις Τζένερ πάει για πρώτη φορά σε πλυντήριο αυτοκινήτων και η αντίδρασή της είναι όλα τα λεφτά [βίντεο]

Πώς μπορεί να αντιδράσατε όταν πήγατε για πρώτη φορά σε πλυντήριο αυτοκινήτων; Η Κρις Τζένερ το έκανε στα 66 της και η χαρά της δεν περιγράφεται!

Η οικογένεια Καρντάσιαν μοιάζει να ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν. Αλλιώς πώς να εξηγήσεις την ανικανότητα της κόρης, Κένταλ Τζένερ να κόψει ένα αγγούρι, με αποτέλεσμα να γίνει viral στα social media. Ή πιο πρόσφατα, με την Κρις Τζένερ που ξετρελάθηκε όταν πήγε για πρώτη φορά σε πλυντήριο αυτοκινήτων!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αντίδραση της Κρις Τζένερ όταν πάει για πρώτη φορά σε πλυντήριο αυτοκινήτων
Η αντίδραση της Κρις Τζένερ όταν πάει για πρώτη φορά σε πλυντήριο αυτοκινήτων

Τι ακριβώς συνέβη; Στο τελευταίο επεισόδιο των «The Kardashian», η Κρις Τζένερ αποφάσισε να περάσει μία μέρα με την κόρη της Κάιλι Τζένερ κάνοντας «φυσιολογικά πράγματα». Και πού πήγαν; Αρχικά σε ένα σούπερ μάρκετ, στη συνέχεια έβαλαν βενζίνη (ω, ναι, ούτε αυτό δεν κάνουν μόνες τους) και τέλος σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων.

Η Κάιλι Τζένερ για πρώτη φορά στο σούπερ μάρκετ

Κι ενώ όλα αυτά μπορεί να είναι η καθημερινότητα ενός κοινού θνητού, η 66χρονη Κρις Τζένερ, έκανε σαν παιδί από τον ενθουσιασμό της.

«Έχω να πάω σε σούπερ μάρκετ εδώ και δύο χρόνια» παραδέχτηκε η Κρις με την Κάιλι Τζένερ να συμπληρώνει: «Εγώ δεν έχω πάει ποτέ σε σούπερ μάρκετ. Θέλω να πάω στο σούπερ μάρκετ και να διαλέξω μόνη μου τα πράγματά μου!». Αφού λοιπόν έκαναν τα ψώνια τους, έφτασαν στο ταμείο, με την 66χρονη να δείχνει ξετρελαμένη καθώς όπως λέει «περίμενε χρόνια» για την εμπειρία του ταμείου και μάλιστα, πανηγύρισε την αποδοχή της κάρτας πληρωμής της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ερωτηθείσα εάν θα χρειαστούν βοήθεια για την μεταφορά των πραγμάτων τους στο αυτοκίνητο, η Κρις Τζένερ απαντά: «Όχι, θέλουμε να σπρώξουμε μόνες μας το καρότσι». Βέβαια, χρειάστηκε να υπενθυμίσει στην κόρη της πως έπρεπε να επιστρέψει το καροτσάκι πριν φύγουν, με την Κάιλι να δηλώνει ενθουσιασμένη: «Απόλαυσα κάθε λεπτό» είπε μάλιστα.

Η
επόμενη αποστολή τους ήταν να πάνε σε
ένα βενζινάδικο και να γεμίσουν το
ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου τους, με την
Κρις Τζένερ όμως να ξεχνά να σβήσει τη
μηχανή κι όταν η Κάιλι της το υπενθύμισε,
απάντησε: «Τότε ευτυχώς που δεν
ανατιναχτήκαμε. Αυτά είναι τα καλά νέα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ενθουσιασμός της Κρις Τζένερ με το πλυντήριο αυτοκινήτων

Ωστόσο, το πλύσιμο του αυτοκινήτου φαίνεται πως ενθουσιάζει τόσο την Κρις Τζένερ, ενώ η Κάιλι το χαρακτηρίζει «τουριστικό αξιοθέατο». Μόλις μαθαίνουν οι δύο γυναίκες ότι μπορούν να «καθίσουν μέσα» όσο το αυτοκίνητό τους πλένεται, η Κρις τρελαίνεται από τη χαρά της. «Αυτό είναι σαν την Disneyland. Πρέπει να φέρουμε τα παιδιά εδώ. Είναι τα καλύτερα 12 δολάρια που έχουμε ξοδέψει ποτέ!». Μετά, γυρνώντας στην κόρη της, της λέει: «Δεν ήταν διασκεδαστικό; Ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές που έχω περάσει εδώ και πολύ καιρό!».

Φυσικά, οι χρήστες των social media έσπευσαν να σχολιάσουν την «ιδιαίτερη» μέρα των δύο γυναικών, με πολλούς να στέκονται στο γεγονός πως η Κρις Τζένερ δεν ξέρει καν πώς να κρατάει σωστά την αντλία της βενζίνης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή