Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Η «κρυφή» σχέση του Κάρολου και τα προξενιά

Γνωρίζουμε ότι οι δύο γυναίκες που «σημάδεψαν» τον πρίγκιπα Κάρολο, είναι η πριγκίπισσα Νταϊάνα και η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. Άλλωστε, το ερωτικό αυτό τρίγωνο απασχόλησε όχι μόνο το Μπάκιγχαμ, αλλά τους πάντες. Και εξακολουθεί να «πουλάει», ακόμη και σήμερα.

Ωστόσο, η ερωτική ζωή του διαδόχου του Βρετανικού θρόνου υπήρξε «πλούσια» και σε αυτήν μπήκαν και βγήκαν ουκ ολίγες γυναίκες. Ειδικά, την περίοδο που η Βασίλισσα Ελισάβετ τού έψαχνε νύφη!

Μετά το άδοξο τέλος της σχέσης του με την Καμίλα, τη δεκαετία του ’70, ο Κάρολος, σύμφωνα με τις επιταγές της μητέρας του, έπρεπε να βρει τη μέλλουσα πριγκίπισσα και να νοικοκυρευτεί. Και όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της Mirror, για μία δεκαετία περίπου ήταν σε εφαρμογή το σχέδιο – «προξενιό».

Σε αυτό το διάστημα, ο διάδοχος βγήκε με αρκετές νεαρές κοπέλες, όλες τους από την καλή κοινωνία, καθώς έπρεπε να διαθέτουν και τις περγαμηνές για να γίνει μία από αυτές πριγκίπισσα και κάποια στιγμή, Βασίλισσα. Και ανάμεσα στις υποψήφιες νύφες -πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα- ήταν και η αδελφή της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Λαίδη Σάρα. Μία όμορφη και καλλιεργημένη κοπέλα, που κέρδισε το ενδιαφέρον του Πρίγκιπα από την πρώτη στιγμή.

Η κρυφή σχέση τους τοποθετείται γύρω στο 1977 και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Mirror, Τζέιμς Γουίτακερ το νεόκοπο ζευγάρι βρέθηκε σε θέρετρο της Ελβετίας για να περάσουν μαζί ένα μέρος των χειμερινών τους διακοπών. Αλλά το ταξίδι εκείνο έμελλε να ήταν επεισοδιακό και να λήξει σε αυτό άδοξα ο σύντομος δεσμός τους.

 

Όπως εξηγεί ο Γουιτάκερ, ο Κάρολος «έπιασε» τη Λαίδη Σάρα να συνομιλεί μαζί του, όπου του έλεγε ότι δεν ήθελε να παντρευτεί τον Κάρολο, αν γίνει βασιλιάς της Αγγλίας. Μάλιστα, δεν είχε πρόβλημα να δημοσιοποιηθεί αυτή η δήλωση της. Μόλις, όμως, ο διάδοχος του θρόνου έμαθε τον διάλογο, έγινε έξω φρενών, τονίζοντας της ότι μόλις έκανε το «μοιραίο λάθος».

Μπορεί, λοιπόν, το προξενιό να τελείωσε άδοξα, όμως, η Λαίδη Σάρα δεν κράτησε κακία. Αντίθετα, όπως λέει η ίδια, ήταν εκείνη που σύστησε τη μικρότερη αδελφή της Νταϊάνα στον Κάρολο, δίνοντας τους τις ευλογίες της. Για την ιστορία, το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1981 και το «κονέ» της αδελφής πέτυχε, έως ένα σημείο. Τη συνέχεια την γνωρίζουμε όλοι.

Το δημοσίευμα της Mirror για την «κρυφή» σχέση του Κάρολου με την πρώην κουνιάδα του, ήρθε λίγες ημέρες πριν το μνημόσυνο της Νταϊάνα, η οποία σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι, στις 31 Αυγούστου του 1997.

 

localStorage.clear();


Πηγή