Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψε στον Alpha και μίλησε για όλα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψε στον Alpha και μίλησε για όλα

Στα παλιά της λημέρια, στον Alpha επέστρεψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το πρωί της Τρίτης. Η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη της Σταματίνας Τσιμτσιλή, στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, η ξανθιά παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην παλιά τηλεοπτική της στέγη. «Νιώθω πολύ περίεργα που ήρθα μετά από τόσο καιρό στον Alpha, τρία χρόνια έχω να έρθω. Αισθάνθηκα πολύ όμορφα γιατί εδώ ουσιαστικά περπάτησα» ανέφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Τον τελευταίο καιρό με θέλουν με παιδί, δεν ξέρω γιατί. Ήμουν πολύ κοντά στο βήμα το να κάνω οικογένεια, να θέλω πολύ παιδί, πιο μικρή και μεγαλώνοντας αυτό πιο πολύ απομακρυνόταν. Δεν έτυχε, δεν το μετάνιωσα.Έχω πάει πρώτο ραντεβού στα Σεπόλια για να νιώθω άνετα. Θέλω να προστατεύω και τους άλλους που δεν κάνουν αυτή τη δουλειά. Θυμάμαι τον Λάκη Λαζόπουλος να με ρωτάει “Είσαι έτοιμη να μην έχεις αυτό που έχεις”;» ανέφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μιλώντας για την εμπειρία της στο Survivor, είπε: «Νιώθω ότι με το Survivor συστήθηκα, ότι τότε ο κόσμος με γνώρισε πραγματικά».

Πώς αντιδρά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στις φήμες; «Στη ζωή μου δεν τα είχα βρει όλα εύκολα. στα 18 μου έκανα τρεις δουλειές. Είναι πράγματα που δεν έχω πει δημόσια και που δεν υπάρχει και λόγος. Έχω ακούσει πάρα πολλά, στα οποία κλείνω το στόμα, τα αφτιά και προχωράω» απάντησε και πρόσθεσε: «Έχω περάσει πολλές στιγμές εδώ πέρα και καλές και κακές και δύσκολες. Αυτό που μου έχει μείνει είναι η αγάπη».

Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, η παρουσιάστρια είπε: «Δεν νομίζω ότι η προσωπική μου ζωή είχε απασχολήσει τον κόσμο. Υπήρξε πάρα πολύ μεγάλη παραφιλολογία και φήμες που ποτέ δεν διέψευσα και ποτέ δεν επιβεβαίωσα. Η σιωπή είναι ο καλύτερος τρόπος να χειριστείς πολλές καταστάσεις. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που αποποιούμαι το παρελθόν μου και δεν ντρέπομαι και για τίποτα».

Τέλος η Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου ανέφερε: «Δεν έτυχε η εκπομπή που πήρα μετά το Survivor, δεν μου χαρίστηκε. Ήμουν ένα πρόσωπο που είχε στηρίξει κάποιο πρόγραμμά τους, τους άρεσε και μου το πρότειναν. Δεν μπορώ να πω και ψέματα ότι έχω υπογράψει κάτι ενώ δεν έχω υπογράψει».


Πηγή