Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Η Κόνι Μεταξά δημοσιοποίησε στο Instagram την ανήθικη πρόταση που δέχτηκε

Η Κόνι Μεταξά δημοσιοποίησε στο Instagram την ανήθικη πρόταση που δέχτηκε

Δεν είναι λίγες οι κοπέλες της showbiz, οι οποίες έχουν αποκαλύψει πως έχουν δεχτεί ανήθικες προτάσεις μέσα από το Instagram. Μία από τις κοπέλες είναι και η Κόνι Μεταξά, η οποία αποφάσισε να δημοσιοποιήσει στο story της αυτούσιο τον διάλογο που είχε με κάποιον άνδρα, ο οποίος της ζητούσε να περάσουν μαζί δύο μέρες και δύο νύχτες στη Μύκονο έναντι αμοιβής.

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή έγινε έξαλλη και φρόντισε να του απαντήσει. Εκείνος, όπως διαβάζουμε, τη ρώτησε πόσο πάει η βραδιά, ενώ της ζητάει να τον ενημερώσει για τις παροχές και αν είναι διαθέσιμη. Η Κόνι Μεταξά του απαντά: «Τι ακριβώς ψάχνετε κύριε και θεωρήσατε ότι μπορώ να σας βοηθήσω; Μήπως θέλετε να μιλήσετε με τον δικηγόρο μου ή με τον πατέρα μου καλύτερα; Επίσης, θα ήθελα να πάρετε τηλέφωνο την μανούλα σας να την ενημερώσετε για την συμπεριφορά σας προς στο γυναικείο φύλο. Εκτός εάν αυτή ήταν που σας έμαθε να έχετε τόσο θράσος. Ευχαριστώ πολύ».

Ο διάλογος συνεχίστηκε, με την Κόνι να ξεσπά: «Εάν βγάλεις προκλητική φωτογραφία σε θεωρούν βίζιτα και αυτός ο “άντρας” μεγαλώνει παιδί».

Για να ανεβάσει μία φωτογραφία της, γράφοντας: «Δεν είμαι βίζιτα, αλλά αυτή η φωτογραφία μου αρέσει πολύ».


Πηγή