Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Η κόρη του Μπρους Γουίλις αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με αυτισμό -«Μου άλλαξε τη ζωή»

Το γεγονός πως διαγνώστηκε με αυτισμό αποκάλυψε η μικρότερη κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ, Ταλούλα, δημοσιεύοντας βίντεο από την εποχή που ήταν παιδί και συμμετείχε σε εκδήλωση με τον πατέρα της.

Η Ταλούλα Γουίλις σε ανάρτησή της στο Instagram ανέβασε βίντεο από τα παιδικά της χρόνια, όταν την είχε αγκαλιά σε εκδήλωση ο πατέρας της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο βίντεο, ενώ ο Μπρους Γουίλις έκανε δηλώσεις σε δημοσιογράφους την κρατούσε στην αγκαλιά του, με την ίδια να απασχολείται τρίβοντας το κεφάλι του πατέρα της και πειράζοντάς του το αυτί.

Στην λεζάντα της δημοσίευσης η Ταλούλα έγραψε «πες μου ότι είσαι αυτιστική, χωρίς να μου το πεις», προσθέτοντας ένα emoji που κλαίει από τα γέλια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα σχόλια που ακολούθησαν την ανάρτησή της ερωτήθηκε αν είχε διαγνωστεί με διαταραχή του φάσματος του αυτισμού, όταν ήταν παιδί, με την ίδια να απαντά πως «στην πραγματικότητα είναι η πρώτη φορά που μοιράζομαι δημόσια τη διάγνωσή μου. Το έμαθα αυτό το καλοκαίρι και μου άλλαξε τη ζωή».

Αφού προχώρησε στην αποκάλυψε, στη συνέχεια δέχτηκε πολλά υποστηρικτά σχόλια.

Παλαιότερα, η Ταλούλα Γουίλις έχει μιλήσει για τη διατροφική διαταραχή που είχε και τη διάγνωση με οριακή διαταραχή προσωπικότητας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή