Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Η Λάουρα Νάργες κάνει την προσωπική ανασκόπηση της δεκαετίας που πέρασε

Η Λάουρα Νάργες κάνει την προσωπική ανασκόπηση της δεκαετίας που πέρασε

Με τον ερχομό του 2020 και την είσοδο σε μία νέα δεκαετία, πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να κάνουν μία ανασκόπηση της δεκαετίας που πέρασε. Ανάμεσα σε αυτούς και η Λάουρα Νάργες, η οποία με μία μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram, θέλησε να κάνει τον δικό της απολογισμό τη δεκαετία που πέρασε.

Μάλιστα, το κείμενο το συνόδευσε με κολάζ φωτογραφιών από σημαντικές στιγμές της ζωής της μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια, ενώ η Λάουρα ήταν ιδιαίτερα ειλικρινής και για όσα έζησε.

«Cruising into 2020 like this… Δεν θα κάνω απλώς την ανασκόπηση της χρονιάς. Μια χρονιά στην οποία κατά μία έννοια έζησα την δεύτερη μου εφηβεία (μιας και δεν την έζησα ουσιαστικά ποτέ, αφού ήμουν αναγκασμένη τότε να ενηλικιωθώ απότομα με τον ερχομό μου στην Ελλάδα) με πολύ ευχάριστες στιγμές αλλά και δυσάρεστες, όπως την απώλεια της αγαπημένης μου γιαγιάς. Ξέρω ότι με προσέχει μαζί με τον μπαμπά μου και μου το έχουν αποδείξει μάλιστα. Θα κάνω λοιπόν την ανασκόπηση όλης της δεκαετίας που πέρασε, γεμάτη από επαγγελματικές και προσωπικές επιτυχίες, αποτυχίες, έρωτες, απογοητεύσεις, φιλίες, αλλά και προδοσίες, χαρά, λύπη, νέα ζωή, απώλεια. Μέσα από όλα αυτά ωρίμασα στην 29χρονη γυναίκα που είναι σήμερα και μόνο ευγνώμων μπορώ να είμαι. Νιώθω ευλογημένη. Είμαι πιο συνειδητοποιημένοι από ποτέ και έτοιμη να υποδεχτώ το νέο έτος κάνοντας την δική μου νέα αρχή. Εύχομαι να περάσετε όλοι σας μία απίστευτα όμορφη βραδιά και να ζήσετε το νέο έτος έτσι ακριβώς όπως το ονειρεύεστε!», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

View this post on Instagram

 

Cruising into 2020 like this ⭐️ Δεν θα κάνω απλώς την ανασκόπηση της χρονιάς. Μια χρονιά στην οποία κατά μία έννοια έζησα την δεύτερη μου εφηβεία (μιας και δεν την έζησα ουσιαστικά ποτέ, αφού ήμουν αναγκασμένη τότε να ενηλικιωθώ απότομα με τον ερχομό μου στην Ελλάδα) με πολύ ευχάριστες στιγμές αλλά και δυσάρεστες, όπως την απώλεια της αγαπημένης μου γιαγιάς. Ξέρω ότι με προσέχει μαζί με τον μπαμπά μου και μου το έχουν αποδείξει μάλιστα. Θα κάνω λοιπόν την ανασκόπηση όλης της δεκαετίας που πέρασε, γεμάτη από επαγγελματικές και προσωπικές επιτυχίες, αποτυχίες, έρωτες, απογοητεύσεις, φιλίες, αλλά και προδοσίες, χαρά, λύπη, νέα ζωή, απώλεια. Μέσα από όλα αυτά ωρίμασα στην 29χρονη γυναίκα που είναι σήμερα και μόνο ευγνώμων μπορώ να είμαι. Νιώθω ευλογημένη. Είμαι πιο συνειδητοποιημένοι από ποτέ και έτοιμη να υποδεχτώ το νέο έτος κάνοντας την δική μου νέα αρχή. Εύχομαι να περάσετε όλοι σας μία απίστευτα όμορφη βραδιά και να ζήσετε το νέο έτος έτσι ακριβώς όπως το ονειρεύεστε! ???????????? _____________________________________<3 #happynewyear @mbismailos #mbismailos #ismailosglyfada #thebestornothing #aclass #mercedesbenz

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes) on




Πηγή