Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Η Μάιλι Σάιρους δεν εγκαταλείπει τελικά την Αμερική του Τραμπ

Κατά την προεκλογική περίοδο στις ΗΠΑ για την ανάδειξη του νέου προέδρου της χώρας, η Μάιλι Σάιρους είχε τονίσει ότι σε περίπτωση που ο Ντόναλντ Τραμπ βγει νικητής θα εγκαταλείψει τη χώρα. Από τότε, με την 25χρονη Αμερικανίδα να μην έχει πραγματοποιήσει την… υπόσχεσή της, «βομβαρδίζεται» σχεδόν επί καθημερινής βάσης από ακόλουθούς της στα social media, οι οποίοι απαιτούν να το κάνει επιτέλους πράξη.

«Δεν πρόκειται να φύγω από τη χώρα, γιατί αυτό είναι σαν να την εγκαταλείπω, τη στιγμή που πιστεύω ότι έχω κάτι καλό να πω… Πραγματικά μετράει το πού βρίσκομαι; Γιατί όπου και να βρίσκομαι, η φωνή μου θα ακουστεί, και αυτό είναι κάτι που πρόκειται να το διασφαλίσω», τόνισε η Σάιρους στο NME.

Η υποστηρίκτρια της Χίλαρι Κλίντον αποκάλυψε επιπλέον ότι το κομμάτι «Inspired» από το νέο της άλμπουμ, το «Younger Now», είναι αφιερωμένο στην πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ. «Δεν πολεμάω τη φωτιά με φωτιά, το μίσος με μίσος. Πολεμάω το μίσος με αγάπη», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Σάιρους θα δώσει μια συναυλία στο Λας Βέγκας, το οποίο βάφτηκε στο αίμα. Σε αυτήν θέλει να περάσει μηνύματα εναντίον της βίας και του φόβου που αυτή δημιουργεί στην αμερικάνικη κοινωνία. «Στις οθόνες θα αναγράφονται οι λέξεις “εκπαίδευση”, “ιατροφαρμακευτική περίθαλψη”, “ισότητα”, “δικαιοσύνη”, “ελευθερία”, “απελευθέρωση”, “έκφραση”. Αυτά είναι τα συστατικά που συνθέτουν τη χώρα μας. Δεν είναι αποδεκτό ένα κόμμα για τις ΗΠΑ αν είναι γεμάτο μίσος, διακρίσεις, τείχη, βία και όλα αυτά τα πράγματα», επισήμανε.

localStorage.clear();


Πηγή