Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Η Μάνια Ντέλου σε μια σπάνια εξομολόγηση -Για το μόντελινγκ, την αλλαγή στην εμφάνισή της και τον χωρισμό

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Μάνια Ντέλου, γνωστό μοντέλο των ’90s μετά την ανάδειξη της ως Μις Ελλάς στον διαγωνισμό των καλλιστείων του Αnt1 το 1993.

Το πρώην μοντέλο, Μάνια Ντέλου, μίλησε για το χόμπι της που έγινε επάγγελμα, την εποχή του μόντελινγκ καθώς και για τη μητρότητα. Παραχωρώντας συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Δήμητρα Καλφούντζου, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν είμαι καταπιεστική μάνα, γουστάρω να ακούω τις ιστορίες τους και το πώς περνάνε. Είμαι με άγχος για όλα αυτά που συμβαίνουν αλλά ήρθε η ώρα να ζήσω τη ζωή μου, να κάνω ταξίδια, μια διαφορετική ζωή, ήρθε η ώρα να απολαύσω», ανέφερε αρχικά η Μάνια Ντέλου.

Μάνια Ντέλου
Η Μάνια Ντέλου σε παράσταση το 2016/ Φωτογραφία: NDP

«Προσπαθώ πάρα πολύ τη δύναμη που έχω, του Instagram ας πούμε ή οτιδήποτε, όσο μπορώ, να την αξιοποιώ και οι φωτογραφίες που βγάζω να είναι με χαμόγελο. Λες τι θες να δώσεις στον κόσμο. Προσπάθησε να δώσεις κάτι θετικό, αυτό που πρέπει να καταλάβουν τα νέα κορίτσια, είναι ότι αυτό που βλέπουν στο Instagram, δεν είναι πραγματικό! Όλοι βάζουν φίλτρα…», συμπλήρωσε η Μάνια Ντέλου στη συνέντευξή της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μάνια Ντέλου ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 13 και σταμάτησε στα 22

Για τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ μίλησε στη συνέχεια, τονίζοντας πως «ξεκίνησα στα 13 και σταμάτησα στα 22, αισθάνθηκα ότι ήμουν γεμάτη» ενώ για την οικογένειά της είπε: «Ζω για τα παιδιά, έχω κόλλημα. Οπότε, για εμένα ήταν πολύ σημαντικό που εκείνη την εποχή βρήκα τον σωστό άνθρωπο για να κάνω τα παιδιά μου».

Έπειτα, η Μάνια Ντέλου αναφέρθηκε στην εξωτερική της εμφάνιση και τις αλλαγές που υπάρχουν. «Έχω πάρει 20 κιλά, το λίπος μου είναι παραπάνω από όσο πρέπει. Θα τα χάσω, τι να κάνω τώρα να σου πω ψέματα; Δοκιμάζω κάθε μέρα αυτά που φτιάχνω στο ζαχαροπλαστείο».

Η Μάνια Ντέλου μίλησε για τον χωρισμό της

Τέλος, μίλησε για τον χωρισμό της και εξομολογήθηκε: «Όταν το ζευγάρι δεν μπορεί να είναι στο ίδιο σπίτι, πρέπει να σταματάει. Προφυλάσσεις τα παιδιά σου. Το πιο σημαντικό είναι και ο ένας γονιός και ο άλλος να είναι σωστός απέναντι στα παιδιά. Όταν ένα ζευγάρι χωρίζει μπαίνει ο εγωισμός στη μέση, σου παίρνει ένα χρονικό διάστημα για να το φτιάξεις ξανά. Θέλει δουλειά», ενώ για το αν είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή, είπε: «Θέλω να είμαι ερωτευμένη με όλα, με τη ζωή, με τα παιδιά μου… Δεν μπορώ να το πω σαν σχέση, έκανα σχέσεις…».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή