Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Η Μάρω Κοντού αποκάλυψε ποιες πλαστικές επεμβάσεις έχει κάνει

Η Μάρω Κοντού αποκάλυψε ποιες πλαστικές επεμβάσεις έχει κάνει

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε η Μάρω Κοντού το βράδυ της Δευτέρας.

Η μεγάλη ηθοποιός, με αποκαλυπτική διάθεση, μίλησε στον δημοσιογράφο για όλα και δεν δίστασε να αναφερθεί και στις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

«Ο Φίνος μου είπε φτιάξε λίγο τη μύτη σου. Έκανα πλαστική και στο προγούλι και στο μέτωπο. Γιατί να μην το πω;» ανέφερε η Μάρω Κοντού με κάθε ειλικρίνεια.

Αναφερόμενη στο κεφάλαιο «παιδί» η Μάρω Κοντού είπε: «Δεν μπορούσα, όχι δεν έκανα, δεν μπορούσα. Από πολύ νέα το γνώριζα. Βέβαια, περνώντας τα χρόνια, γύρω στα 35 μου, το έψαξα στο εξωτερικό. Πήγα και βρήκα αυτόν που βοήθησε τη Λόρεν να κάνει παιδί, στην Ελβετία. Μου είπε: “Δεν θα κάνετε ποτέ παιδί, εν αντιθέσει δεν θα πάθετε ποτέ καρκίνο εδώ και κάτι ακόμα, θα είστε πάντα νεότερη από τις συμμαθήτριές σας κατά δέκα χρόνια”. Περνούν τα χρόνια και βλέπω ότι και τα δύο είναι καλά έως τώρα. Μου είπε και μια πολύ σημαντική φράση: “Εάν θέλετε, όμως, μπορείτε να υιοθετήσετε και να σας βοηθήσω”» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Το είχα “φορέσει” τόσο πολύ ότι δεν θα κάνω που απαγόρευσα στον εαυτό μου να το θέλει».


Πηγή